«Shang-Chi» Η επερχόμενη ταινία της Marvel

shang-chi-and-the-legend-of-the-ten-rings
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Οι Simu Liu, Awkwafina και Tony Leu πρωταγωνιστούν στο επικό «Shang-Chi And The Legend of the Ten Rings».

Μόλις τη Δευτέρα, το στούντιο της Marvel Cinematic Universe δημοσίευσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Shang-Chi And The Legend of the Ten Rings». Η επερχόμενη ταινία αποτελεί την πρώτη ταινία της Marvel που έχει πρωταγωνιστές Ασιάτες και κεντρικό άξονα την ασιατική κουλτούρα.

Μετά από 24 προηγούμενες ταινίες MCU, θα είναι η πρώτη που θα επικεντρωθεί σε Ασιάτη πρωταγωνιστή και θα εξερευνήσει τον κόσμο των πολεμικών τεχνών. Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε στο Comic-Con τον Ιούλιο του 2019 , η επερχόμενη κυκλοφορία του Shang-Chi καθως είχε ήδη προηγουμένως καθυστερήσει αρκετές φορές λόγω της πανδημίας του Covid-19. 

Λίγο πριν το  trailer, είχε κυκλοφορήσει και η πρώτη αφίσα της ταινίας. Τα νέα μοιράστηκε ο Simu Liu που ερμηνεύει τον  Shang-Chi, σε δημοσίευσή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

 Σε σκηνοθεσία του Destin Daniel Cretton (Just Mercy), η ταινία ακολουθεί τον Shang-Li, έναν εκπαιδευμένο πολεμιστή-δολοφόνο που ξεφεύγει από την καθοδήγηση του πατέρα του σε αναζήτηση μιας φυσιολογικής ζωής στην Αμερική. Αλλά όταν η τρομοκρατική ομάδα Ten Rings απειλεί την ύπαρξή του, ο Shang-Li θα πρέπει να ανακτήσει τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες. Η Awkwafina πρωταγωνιστεί στην ταινία ως η φίλη του Shang-Chi, Katy, ενώ ο Tony Leung παίζει τον πατέρα του και τον ηγέτη των Ten Rings, γνωστό και ως Mandarin. 

Το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings , ο δεύτερος τίτλος στο Marvel's Phase Four μετά τη Black Widow, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.