O Vin Diesel σε κινηματογραφική εκδοχή του «Rock 'Em Sock' Em Game»

o-vin-diesel-se-kinimatografiki-ekdoxi-tou-rock-em-sock-em-game
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Mattel, η δημοφιλής εταιρεία παιχνιδιών, σκοπεύει να φέρει ένα ακόμη παιδικό παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη.

Το τμήμα ταινιών της εταιρείας ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την δημιουργία του Rock 'Em Sock' Em, του επιτραπέζιου παιχνιδιού με ρομπότ μάχης, σε Llive action ταινία με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel.

«Το να παίζεις το κλασικό παιχνίδι Rock 'Em Sock' Em, με την Mattel ως συνεργάτη μου, και να το κάνεις παγκόσμια επιτυχία  με τη δημιουργία ενός franchise, είναι κάτι πραγματικά συναρπαστικό», δήλωσε ο Diesel, του οποίου η παραγωγή One Race Films εργάζεται στο έργο με την Universal Pictures.

Η Mattel έχει αρκετές προσαρμογές ταινιών, μερικές πιο περίεργες από άλλες. Ο αναπτυσσόμενος κατάλογος των ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη περιλαμβάνει το «Wishbone», που βασίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του '90 σχετικά με το Jack Russell terrier. Η  «Barbie» με πρωταγωνήστρια τη Margot Robbie και στη συγγραφή τους Greta Gerwig και Noah Baumbach και το «Uno», μια κωμωδία με επίκεντρο το γνωστό επιτραπέζιο με επικεφαλή τον ράπερ Lil Yachty. Η εταιρεία ετοιμάζει επίσης μια Live action ταινία με τίτλο «Barney» με τον Daniel Kaluuya, έναν χαρακτήρα που ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός χαρακτήρισε ως «παρεξηγημένο».

Ο Ryan Engle, ο οποίος έγραψε το «Rampage» με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson και το «The Commuter» του Liam Neeson, έχει αναλάβει το σενάριο του «Rock 'Em Sock' Em». Η ιστορία ακολουθεί έναν πατέρα (Diesel) και έναν γιο που σχηματίζουν έναν απίθανο δεσμό με μια προηγμένη πολεμική μηχανή. Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον γιό του χαρακτήρα του Diesel δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί.