Η Angelina Jolie παραδέχεται ότι η «οικογενειακή της κατάσταση» επηρέασε την καριέρα της

i-angelina-Jolie-paradexetai-oti-i-oikogeneiaki-tis-katastasi-epirease-tin-kariera-tis-oikogeneiaki-tis-katastasi-epirease-tin-kariera-tis Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Angelina Jolie ανοίγεtαι για το πώς μια αλλαγή στην «οικογενειακή της κατάσταση» επηρέασε την καριέρα της τα τελευταία χρόνια.

Η Jolie, η οποία έχει αρχίσει να εργάζεται και πίσω από τις κάμερες, παραδέχτηκε ότι η προσωπική της ζωή επηρέασε την ικανότητά της να γίνει σκηνοθέτης πλήρους απασχόλησης.

Η 45χρονη ηθοποιός είπε πρόσφατα στο Entertainment Weekly , «Λατρεύω τη σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για κάποια χρόνια.»

Η Angelina Jolie αναφερόταν πιθανότατα στις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την υποβολή διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ το 2016.

«Χρειάστηκα να κάνω πιο σύντομες δουλειές και να είμαι στο σπίτι περισσότερο, οπότε επέστρεψα κάνοντας μερικές δουλειές», συνέχισε. «Αυτή είναι πραγματικά η αλήθεια.»

Η νικήτρια  Όσκαρ λέει ότι η μετάβαση στην υποκριτική της επέτρεψε να συνεισφέρει περισσότερο στους κινηματογραφικούς της ρόλους, όπως το θρίλερ «They Who Wish Me Dead», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου, όπου υποδύεται μια γυναίκα με το όνομα που προσπαθεί να προστατεύσει ένα 12χρονο αγόρι από δύο δολοφόνους.

«Σε πολύ τεχνικούς όρους, γνωρίζω περισσότερο τι χρειάζεται ο σκηνοθέτης και ποιες άλλες προκλήσεις αντιμετωπίζουν και πόσα διαφορετικά κομμάτια κινούν» δήλωσε η Jolie.

Η σκηνοθεσία της επέτρεψε επίσης να ωριμάσει περισσότερο ως ηθοποιός, είπε.

«Όταν είσαι νεότερος και έχεις μια τεράστια μέρα όπου πρέπει να είσαι κρύος και συναισθηματικός, σκέφτεσαι αυτά τα πράγματα. Τώρα όμως που έχω σκηνοθετήσει  και είμαι μεγαλύτερη, συνειδητοποιώ παράλληλα με αυτή την ψυχολογική κατάσταση υπάρχουν επίσης πυροτεχνήματα ή πολλές άλλες καταστάσεις που σε βγάζουν από τον εαυτό σου.»