Η Emilia Clarke στο «Secret Invasion» της Marvel στο Disney Plus

i-emilia-clarke-sto-secret-invasion-tis-marvel-sto-disney-plus
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Emilia Clarke βρίσκεται στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων για τη συμμετοχή της στο «Secret Invasion» των Marvel Studios, ενώ η καυτή πρωτότυπη σειρά έρχεται και στο Disney Plus .

Αν και ρόλος της στη δημοφιλή σειρά «Game of Thrones» είναι ο τρόπος που τη γνώρησε το ευρύ κοινό, η συμμετοχή της στο «Secret Invasion» σηματοδοτεί την πρώτη της είσοδο στο σύμπαν της Marvel. Μεταξύ άλλων, στο καστ συμμετέχουν και οι Samuel L. Jackson , Ben Mendelsohn , Kingsley Ben-Adir και Olivia Colman.

Αν και δεν έχουν γίνει επίσημοι σχολιασμοί και ανακοινώσεις από τα ούτε από την ίδια την ηθοποιό, πηγές των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης αναφ’ερουν ότι η είσοδος της Clarke  είναι σίγουρη.

Η κυκλοφορία του «Secret Invasion» ανακοινώθηκε πέρυσι, ως ένας από τους πολλούς προγραμματισμένους τίτλους της Marvel για το Disney Plus. Ο Jackson επανεμφανίζεται στον ρόλο του MCU ως Nick Fury, ενώ ο Mendelsohn θα παίξει το Skrull Talos όπως έκανε στην ταινία μεγάλου μήκους «Captain Marvel».

Η σειρά λέγεται ότι ακολουθεί μια ομάδα εξωγήινων που διεισδύουν στη Γη για χρόνια. Ο Ben-Adir έχει οριστεί ως ο ΄βασικός κακός. Η Kyle Bradstreet έχει αναλάβει τη συγγραφή και την εκτελεστική παραγωγή, ενώ η ομάδα του Kevin Feige παράγει τη σειρά για το streamer, όπως και τους άλλους τίτλους της MCU, συμπεριλαμβανομένων των «WandaVision» και «Falcon and the Winter Soldier».

Η Clarke έχει υπάρξει υποψήφια για Emmy τέσσερις φορές για την απεικόνιση της Daenerys Targaryen στο παγκόσμιο smash του HBO «Game of Thrones», που μόλις γιόρτασε τη 10η επέτειο της πρεμιέρας του. 

 Οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει συμπεριλαμβάνουν τις «Last Christmas», «Me Before You», «Terminator Genisys» και «Solo: A Star Wars Story».