H Hilary Duff θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του «How I Met Your Mother»

h-hilary-duff-tha-protagonistisei-sti-sunexeia-tou-how-i-met-your-mother
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Οι δημιουργοί της βραβευμένης με Emmy κωμικής σειράς «How I Met Your Mother» έχουν συμφωνήσει με τη Hilary Duff να πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα προβληθεί στην πλατφόρμα Hulu.

Οι Carter Bays και Craig Thomas θα αναλάβουν την παραγωγή του σόου στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με τη  Hilary Duff, και οι βετεράνοι των «This Is Us» και «Love, Victor», Isaac Aptaker και Elizabeth Berger.

Σύμφωνα με την υπηρεσία streaming, η εκπομπή θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα της Duff, η οποία θα υποδύεται τη Sophie, που λέει στον γιο της την ιστορία για το πώς συνάντησε τον μπαμπά του: «Μια ιστορία που μας φέρνει πίσω στο έτος 2021 όπου η Sophie και η στενή ομάδα φίλων της βρίσκονται στην προσπάθεια του να καταλάβουν ποιοι είναι, τι θέλουν από τη ζωή και πώς να ερωτευτούν στην εποχή των dating apps και των απεριόριστων επιλογών. «

Το «How I Met Your Mother» έπαιξε στο CBS από το 2005 έως το 2014. Ακολούθησε τον Ted και τους φίλους του καθώς ο Ted έψαξε τη γυναίκα που τελικά παντρεύτηκε. Συνεργάστηκε με τον Neil Patrick Harris, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Emmy για τον αγαπημένο ρόλο του Barney, η Cobie Smulders ως Robyn, η Alyson Hannigan ως Lily και ο Jason Segel ως τον σύζυγό της, Marshall. Η σειρά παρουσιάζει ουσιαστικά μια αναδρομή, του Bob Saget που μιλάει για τον Ted, στα έφηβα παιδιά του για το πως γνώρισε τη μητέρα τους.

Στην ανακοίνωση, η Duff είπε, "Ως τεράστιος θαυμαστής του How I Met Your Mother, είναι τιμή και μάλιστα είμαι λίγο νευρική που οι Carter και Craig θα με εμπιστευόταν με τη συνέχεια του μωρού τους ... το οποίο γίνετε μέλος της οικογένειας Hulu Originals.»

Η Disney είναι η μητρική εταιρεία της Hulu, της ABC News και του «Good Morning America».