Ο John Travolta αποκαλύπτει περισσότερα για την απώλεια της πρώην συζύγου του, Kelly Preston

o-John-travolta-apokaluptei-perissotera-gia-tin-apoleia-tis-proin-suzugou-tou-kelly-preston
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Kelly Preston, με την οποία ο Travolta ήταν παντρεμένος για 28 χρόνια, έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού τον Ιούλιο του 2020.

Ο 67χρονος ηθοποιός του «Grease» μίλησε στο Esquire Spain για το θάνατο της γυναίκας του και την εμπειρία του με τη θλίψη.

«Έμαθα ότι το κλάμα και το πένθος για κάποιον είναι κάτι προσωπικό», δήλωσε οTravolta. «Το πένθος είναι ατομικό και το να βιώνεις το δικό σου ταξίδι είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε θεραπεία

Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης κάποιες συμβουλές σε όσους θέλουν να βοηθήσουν έναν φίλο ή ένα αγαπημένο άτομο να αντιμετωπίσουν την απώλεια, προσθέτοντας: «Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε κάποιον άλλο όταν είναι σε πένθος είναι να του επιτρέψετε να το ζήσει και να μην το περιπλέξει με το δικό σου. Ας πούμε ότι χάνεις κάποιον και στην κηδεία του είσαι πολύ λυπημένος, όταν ένα άλλο άτομο σε πλησιάζει που αισθάνεται μεγαλύτερη θλίψη,  δεν σου αφήνει αρκετό χώρο για να πενθείς», δήλωσε. «Θα ήταν σαν να βυθίζονται δύο βάρκες στον βυθό. Αυτή είναι η εμπειρία μου.»

Ο Travolta είπε ότι ενώ αμέτρητοι άνθρωποι τον πλησίασαν για να μοιραστούν τη θλίψη τους: «Ένιωσα κορεσμένος με τη θλίψη όλων που δεν ήξερα τι να κάνω. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν βιώνετε τη θλίψη είναι να πάτε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να πενθείτε, χωρίς καμία παρέμβαση.»

Ο Travolta και η  Preston έχουν τρία παιδιά: την 20χρονη Ella, τον 9χρονο Benjamin και τον Jett, που πέθανε σε ηλικία 16 ετών το 2009.

Ο ηθοποιός είπε ότι τώρα επικεντρώνεται στο να διασφαλίζει το μέλλον των παιδιών του, υποστηρίζοντας τα όνειρα της Ella «διδάσκοντάς της να εργάζεται για το επάγγελμα» και βοηθώντας τον Ben να «εξελιχθεί».