Η Catherine Zeta-Jones ξαναζεί τις παραστάσεις της στα Όσκαρ

pos-paramenei-i-catherine-zeta-Jones-souper-seksi-sta-50-catherine-zeta-Jones-souper-seksi-sta-50
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Catherine Zeta-Jones δεν ανησυχεί για τα 93α Όσκαρ. Παρά τους περιορισμούς της καραντίνας οι ηθοποιοί πιστεύουν ότι η τελετή του 2021 θα είναι «ορόσημο».

Η πολλές φορές υποψήφια ηθοποιός όχι μόνο έχει πάρει το χρυσό Όσκαρ, αλλά έχει εμφανιστεί για στη σκηνή του Dolby, δύο φορές, μία εκ των οποίων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Ήμουν έγκυος, αλλά όχι απλώς δεν μπορούσατε να το παρατηρήσετε. Γέννησα το παιδί μου δέκα μέρες μετά τα Όσκαρ».

Τραγουδώντας το πρωτότυπο τραγούδι του 2003 που γράφτηκε για τη νικητήρια ταινία «Σικάγο» με τη συντροφιά Queen Queenah, η Zeta-Jones έκανε μια σκέψη ενώ ετοιμαζόταν να τραγουδήσει. «Γιατί τραγουδάω για ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους αυτή τη στιγμή;» αστειευόμενη ότι έπρεπε να χαλαρώσει και να φάει λίγη σοκολάτα της βγήκε σε καλό που εμφανίστηκε εκείνη την βραδιά. Επίσης πήρε το Βραβείο Ακαδημίας για την κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου για την απεικόνιση της Velma Kelly.

Πριν από τα φετινά βραβεία Academy, η Zeta-Jones είχε μιλήσει στο Variety για τις παραστάσεις της όλα αυτά τα χρόνια στα Όσκαρ και τι σημαίνει η ετήσια παράδοση του Χόλιγουντ για αυτήν και την οικογένειά της.

Η Zeta-Jones θυμάται το ντουέτο του 2003 με νοσταλγία και απορία. Δέκα χρόνια αργότερα, ξανά ζει τον ρόλο της εμβληματικής Kelly σε μια εορταστική παράσταση της θρυλικής επιτυχίας «All That Jazz».

Για τη Zeta-Jones, τα Όσκαρ είναι κάτι περισσότερο από μια τελετή βραβείων, είναι μια σημαντική παράδοση στο Χόλιγουντ.

«Λατρεύω την ιστορία όλων», είπε. «Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορούμε να καθίσουμε πίσω και να χειροκροτήσουμε τους συναδέλφους μας και να αναγνωρίσω το έργο που έγινε εκείνο το έτος σε όλα τα κοστούμια, τη σκηνοθεσία, την κινηματογραφία. Η βιομηχανία μας, αποτελεί ένα χωριό».

Η Zeta-Jones είπε επίσης ότι ποτέ δεν κάνει σχέδια για δείπνο τη νύχτα των Academy Awards.

«Ποτέ δεν βαριέμαι να συντονίζομαι με τις πιτζάμες μου και να το παρακολουθώ με τα ποπ κορν και να κάνω τις προβλέψεις μου για το ποιος θα κερδίσει», είπε. «Και δεν κουράζομαι ποτέ να περπατώ πάνω από ένα κόκκινο χαλί.»

Σε μια πρωτοφανή χρονιά, ο ηθοποιός τόνισε τη σημασία της απόδρασης που έχει προσφέρει το Χόλιγουντ σε όλη την πανδημία.