Ο Elon Musk θα είναι οικοδεσπότης στο «Saturday Night Live» με Guest τη Miley Cyrus

losangeles-feb11mileycyrusattheisnt
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Tesla CEO Elon Musk έχει οριστεί ως οικοδεσπότης στις Μαΐου 8 στο «Saturday Night Live», με guest τη Miley Cyrus.

Ο Musk είναι ένα σπάνιο παράδειγμα ενός επιχειρηματία που εμφανίζεται ως οικοδεσπότης του ιδρύματος NBC του late night θεσμού. Τα νέα έρχονται με τη συνοδεία του «SpaceX» του Musk, στο οποίο ξεκινά τη δεύτερη επιχειρηματική του πτήση του διαστημικού σκάφους Dragon προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό την Παρασκευή.

Ο ιδιοκτήτης των New York Yankees, George Steinbrenner φιλοξενήθηκε στο «SNL» το 1990. Ο τότε επικεφαλής προγραμματισμού του NBC, Brandon Tartikoff, πρωτοστάτησε στο σόου το 1983 καθώς το δίκτυο ξεκίνησε την ιστορία της επιτυχίας υπό την ηγεσία του.

Ο Musk έχει γίνει ένας από τους πιο συζητημένους ηγέτες επιχειρήσεων της τελευταίας δεκαετίας με τις τολμηρές κινήσεις του στην αρένα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου με την Tesla. Υπήρξε επίσης πρωτοστάτης του σχεδίου για την τελική δημιουργία μιας αγοράς για τον διαστημικό τουρισμό με την επιχείρηση SpaceX.

Αν και οι διάφορες επιχειρηματικές επιχειρήσεις του Musk είχαν σκαμπανεβάσματα, και η διαχείρισή του για την Tesla έχει προκαλέσει μεγάλη κριτική, παραμένει ένας από τους πιο ορατούς CEOs και τεχνολογικούς επιχειρηματίες αυτή τη στιγμής. Η περιουσία του εκτιμάται από το Forbes σε 177 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το επεισόδιο θα σηματοδοτήσει την έκτη επίσκεψη της Cyrus στο «SNL» ως μguest. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, «Plastic Hearts», κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Musk θεωρείται οραματιστής για το ότι προχωρά μπροστά σε τομείς που ήταν τρομακτικοί για τους άλλους.