Το «Shotgun Wedding» της Jennifer Lopez ολοκληρώθηκε

to-shotgun-wedding-tis-Jennifer-lopez-oloklirothike
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Shotgun Wedding» με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez.

Η 51χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανακοίνωσε στο Instagram ότι η μαγνητοσκόπηση της επερχόμενης ρομαντικής κωμωδίας της, «Shotgun Wedding» έχει ολοκληρωθεί . Για να κάνει πιο έντονη την είδηση μοιράστηκε μερικές διασκεδαστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Josh Duhamel και τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Στις φωτογραφίες, η Jennifer Lopez και οι συμπρωταγωνιστές τηs Josh Duhamel και Lenny Kravitz φαίνεται να φορούν κοστούμι, ενώ σε ένα ιδιαίτερα άλλο πλάνο, αυτή και ο 48χρονος Duhamel, βρίσκονται μαζί στην παραλία. Η Lopez φοράει ένα see through, κουρελιασμένο φόρεμα από τούλι σε συνδυασμό με μπότες, ενώ ο Duhamel ποζάρει με σμόκιν και παπιγιόν.

Στην ταινία, η Lopez και ο Duhamel πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι που είναι στα πρόθυρα να πραγματοποιήσουν τον πολυτελή γάμο τους σε έναν εξωτικό προορισμό, αλλά οι καλεμσένοι στο γαμήλιο πάρτι τους πιάνονται όμηροι. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη.

Η Lopez έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από το σετ που γυριζόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία τις τελευταίες εβδομάδες.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στη Villa Tres Amarras, η οποία ήταν το σπίτι της κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Η ανάρτησή της περιλάμβανε μια εικόνα στην πισίνα μαζί με τα 13χρονα δίδυμα Max και Emme Muñiz, και την παραγωγό Elaine Goldsmith-Thomas.