Ο Daniel Kaluuya μιλά για την αντίδραση της μητέρας του στην ομιλία των Όσκαρ

o-daniel-kaluuya-mila-gia-tin-antidrasi-tis-miteras-tou-stin-omilia-tou-sta-oskar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Daniel Kaluuya προκάλεσε γέλια στους θαυμαστές του την Κυριακή το βράδυ στα Όσκαρ του 2021, όπου κέρδισε το βραβείο για την κατηγορία καλύτεροε ηθοποιού για την απεικόνιση του Fred Hampton στο «Judas and the Black Messiah».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αποδοχής του βραβείου ρου, ο Kaluuya είπε, «Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, έκαναν σεξ. Είναι εκπληκτικό που είμαι εδώ! Άρα θα το γιορτάσω απόψε.»

Καθώς το κοινό και οι θεατές γέλασαν από το σπίτι, οι κάμερες στράφηκαν προς τη μητέρα και την αδερφή του Kaluuya που κάθονταν στο κοινό, και οι δύο είχαν μια αμηχανία και μια μπερδεμένη έκφραση στα πρόσωπά τους. Όταν ρωτήθηκε για τη στιγμή στα παρασκήνια μετά τη νίκη του, ο Kaluuya είπε, «Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές οι γονείς όλων έχουν κάνει σεξ, αν με ρωτήσετε. Αυτό μόλις βγήκε από το στόμα μου. Ξέρω ότι η μαμά μου θα μου στείλει γραπτά μηνύματα γι’ αυτό, αλλά εδώ είμαστε.»

«Θα αποφύγω το τηλέφωνό μου για λίγο, φίλε μου», συνέχισε το αστέρι του «Get Out». «Νομίζω ότι η μαμά μου δεν θα είναι πολύ χαρούμενη. Αλλά θα είναι χαλαρή. Έχει αίσθηση του χιούμορ, έτσι ... αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον.»

Τα κοινωνικά μέσα αγάπησαν επίσης τη στιγμή. «Ο άντρας εδώ ντροπιάζει ολόκληρη την οικογένειά του με ένα Όσκαρ στο χέρι του», έγραψε ένας θαυμαστής.

Ο ηθοποιός του «Full House» Bob Saget πρόσθεσε, «Ο Daniel Kaluuya μόλις ενέπνευσε την κόλαση. Τι ηθοποιός. Και ναι, οι γονείς του έκαναν σεξ».