Ο Patrick Dempsey είναι «ευγνώμων» που επέστρεψε στο «Grey's Anatomy»

o-o-patrick-dempsey-leei-oti-einai-eugnomon-pou-epestrepse-sto-greys-anatomy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Patrick Dempsey είναι ικανοποιημένος με το πώς το «Grey's Anatomy» έκλεισε με τον χαρακτήρα του, Derek Shepherd, ο οποίος έκανε μια σοκαριστική επιστροφή στη σειρά, αφού σκοτώθηκε τραγικά πριν από έξι χρόνια.

Η Meredith Grey της Ellen Pompeo συνάντησε τον πρώην σύζυγό της σε μια γραφική παραλία στις αρχές της 17ης σεζόν, ενώ αγωνίστηκε για τη ζωή της ενάντια στο COVID-19. Αφού πέρασε αρκετά επεισόδια για να αποφασίσει εάν θα μείνει ή όχι στη μετά θάνατον ζωή με τον Derek, η Meredith επέλεξε να επιστρέψει στα παιδιά τους, αλλά όχι πριν τον παντρευτεί ξανά και ανταλλάξουν ένα νέο σύνολο όρκων.

Μιλώντας με το Variety , ο Dempsey είπε ότι ήταν ευχαριστημένος με το πώς η σκηνή της παραλίας.

«Νόμιζα ότι ήταν ένας όμορφος τρόπος να το κλείσω», είπε. «Η πρόθεση ήταν να δώσουμε στους ανθρώπους κάποια ελπίδα επειδή είναι τόσο iconic ζευγάρι.»

«Έχουμε χάσει τόσους πολλούς ανθρώπους φέτος, η σκέψη ότι θα είχαμε αγγέλους να αιωρούνται γύρω μας να μας φροντίζουν είναι ένα καλό μήνυμα να στείλουμε σε έναν τόσο ζοφερό κόσμο που ζούμε. Έτσι για όλους μας , ήταν ένα όμορφο τέλος σε αυτήν την ιστορία », σημείωσε ο 55χρονος.

Ο Dempsey επίσης αναφέρεται στην επερχόμενη συνέχεια της ταινίας του 2007 «Enchanted», λέγοντας, «Μιλάω με τον σκηνοθέτη, Adam Shankman. Η ιστορία γίνεται όλο και καλύτερη. Υπάρχει ένα υπέροχο καστ που τη συνοδεύει.»

Ο υποψήφιος για Emmy επιβεβαίωσε επίσης ότι ο χαρακτήρας του, ο Robert Philip, έχει να κάνει περισσότερα αυτή τη φορά: «Τραγουδάω και χορεύω».

Ο Dempsey είπε επίσης ότι η συνέχεια έρχεται την κατάλληλη στιγμή. «Χρειαζόμαστε κάποια απόδραση αυτή τη στιγμή», είπε. «Χρειαζόμαστε αυτές τις ρομαντικές κωμωδίες και εκείνα τα μιούζικαλ για να βγάλουμε τους ανθρώπους από την αμηχανία».