Η Chrissy Teigen αποκαλύπτει τη φιλία με την Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ

i-chrissy-teigen-apokaluptei-ti-filia-me-tin-meghan-ti-doukissa-tou-saseks
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Chrissy Teigen όχι μόνο επιστρέφει στο Twitter αφού έκανε ένα μικρό διάλειμμα, αλλά επίσης κάνει νέα αρχή για τον κύκλο της φιλίας της.

Η Chrissy Teigen εμφανίστηκε στο επεισόδιο του «Watch What Happens Live with Andy Cohen» και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει έρθει πολύ κοντά με την Καλιφορνέζα Meghan, Δούκισσα του Sussex, όταν η τελευταία έγραψε στην Teigen μετά την απώλεια της εγκυμοσύνης της, του γιου της με τον συζύγό της John Legend .

«Μου είχε γράψει για το μωρό μας τον Τζακ και την απώλεια του», είπε η Teigen. «Είναι πραγματικά υπέροχη και τόσο ευγενική, και εξίσου ευγενική με όλους όπως όλοι λένε ότι είναι.

«Και γι 'αυτό κοιτάς τα πάντα και σκέφτεσαι, Θεέ μου, τι είναι απολύτως λάθος με τους ανθρώπους που πρέπει να κάνουν αυτό το άτομο να είναι τόσο κακόβουλο ή τόσο τρελό όταν είναι εξίσου απλό με το να είναι τόσο ευγενικοί όπως όλοι λένε» πρόσθεσε η Teigen. «Ναι, είναι πραγματικά ένα υπέροχο άτομο.»

Η Δούκισσα και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, περιμένουν επί του παρόντος μια αδερφή για τον γιο τους τον Archie.

Και ενώ η Teigen λέει ότι μίλησε με την νέα της φίλη μετά τη διάσημη συνέντευξη της στην Oprah Winfrey, η Teigen είπε ότι δεν έλαβε κανένα «επιπλέον νέο».

«Ήταν πολύ ανοιχτή για το τι συμβαίνει και αντιμετωπίζει και νομίζω ότι η αλήθεια της είναι η αλήθεια της από την αρχή», δήλωσε η Teigen.