Η Elizabeth Banks είναι η Pebbles στο sequel της σειράς «Flintstones»

flintstones-sequel-series-i-elizabeth-banks-tha-kanei-ti-foni-tis-pebbles-elizabeth-banks-tha-kanei-ti-foni-tis-pebbles
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η σειρά «The Flintstones» της Warner Bros. Animation είναι επίσημα σε εξέλιξη στο Fox με την Elizabeth Banks να έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων, με τίτλο «Bedrock», δημιουργήθηκε 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της αρχικής σειράς. Η Banks θα δώσει την φωνή της στην ενήλικη Pebbles Flintstone στα ελληνικά «Σταλίτσα», και θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή. Το Variety ανέφερε αποκλειστικά ότι οι Banks και το WB Animation δημιούργησαν μια νέα εκτέλεση της κλασικής σειράς του 2019.

Στην εκπομπή, ο Fred Flintstone βρίσκεται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης και η Pebbles ξεκινάει τη δική της καριέρα. Καθώς η Εποχή της Πέτρας δώσει τη θέση της σε μια νέα λαμπερή και φωτισμένη Εποχή του Χαλκού, οι κάτοικοι του Μπέντροκ θα βρουν αυτήν την εξέλιξη πιο δύσκολη.

Το έργο θα γραφτεί και θα εκτελεστεί από την Lindsay Kerns, της οποίας οι προηγούμενες δουλειές περιλαμβάνουν τα «Jurassic World: Camp Cretaceous», «DC Super Hero Girls» και «Trolls: The Beat Goes On». Οι Banks και Max Handelman θα παράγουν εκτελεστικά μέσω της Brownstone Productions, με τη συν-εκτελεστική εταιρεία της Dannah Shinder. 

Ο Michael Thorn, πρόεδρος της ψυχαγωγίας της Fox Entertainment δήλωσε ότι «Η αποτύπωσή τους στο σύμπαν κινουμένων σχεδίων είναι αναμφισβήτητη και η ιδέα να το προσαρμόσουμε στο σημερινό κοινό είναι μια πρόκληση που ανυπομονούμε εδώ στο Fox να αντιμετωπίσουμε με τους Warner Bros., Elizabeth και Lindsay.»

Επιπλέον, η δωρεάν πλατφόρμα ροής της Fox Entertainment Tubi έχει αποκτήσει τα δικαιώματα AVOD και στις έξι σεζόν του «The Flintstones», η οποία θα κυκλοφορήσει στο Tubi την 1η Μαΐου.

«Οι Flintstones είναι η πρώτη οικογένεια κινούμενων σχεδίων primetime», δήλωσε ο Peter Girardi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος εναλλακτικού προγραμματισμού της Warner Bros. Animation. «Η Elizabeth και η Lindsay έχουν μια εξαιρετική ιδέα για αυτούς τους χαρακτήρες και οι Fox και Brownstone είναι οι τέλειοι συνεργάτες για να τους επαναφέρουν»

Το «The Flintstones» αρχικά έτρεξε για έξι σεζόν και 166 επεισόδια στο ABC μεταξύ του 1960 και του 1966. Ήταν η πρώτη πρωτοποριακή σειρά κινουμένων σχεδίων της τηλεόρασης και επίσης το πρώτο πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων που κέρδισε το βραβείο Emmy για τις καλύτερες κωμικές σειρές.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες σε νέες εκδόσεις του σόου με την πάροδο των ετών, συμπεριλαμβανομένων σειρών βραχείας διάρκειας όπως το «The New Fred and Barney Show» και «The Pebbles and Bamm-Bamm Show». Υπήρξαν επίσης πολλές τηλεοπτικές προσφορές Flintstones, καθώς και δύο ταινίες ζωντανής δράσης. Ο Seth MacFarlane ανέπτυξε επίσης μια επανέκδοση της σειράς για το Fox το 2011, αλλά το έργο τελικά δεν προχώρησε.