Θα μπορούσε ο νέος Captain America να πετάει στη γειτονιά του Spider-Man;

tha-mporouse-o-neos-captain-america-na-petaei-sti-geitonia-tou-spider-man-neos-captain-america-na-petaei-sti-geitonia-tou-spider-man
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2021

Αν και αυτό μπορεί να είναι μέρος μιας μακροχρόνιας μάχης, o Anthony Mackie δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ένα βίντεο του εαυτού του που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο νέος Captain America θα μπορούσε να συναντήσει τον Tom Holland, Spider-Man, στη μεγάλη οθόνη ξανά.

Περιτριγυρισμένο από μια μπλε οθόνη ειδικών εφέ, ο Anthony Mackie εμφανίζεται φορώντας το νέο κοστούμι του Captain America καθώς πετάει αργά, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

"Φεύγοντας από το σπίτι του  #TOMHOLLAND σαν ..." έγραψε ο Mackie στη λεζάντα. Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral και μπήκε στο μυαλό των θαυμαστών.

Οι χαρακτήρες των ηθοποιών μπλέχτηκαν στην οθόνη, όταν βρίσκονταν σε αντίθετες πλευρές στη σύγκρουση στο "Captain America: Civil War", ενώ επίσης αγωνίστηκαν στην ίδια πλευρά στα "Avengers: Infinity War" και "Avengers: Endgame".

Θα μπορούσε λοιπόν η αναφορά του Mackie να γίνεται για να τον πειράξει επειδή δεν πρωταγωνίστησε στη δική του ταινία, τώρα που υπάρχουν φήμες ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μια επερχόμενη τέταρτη ταινία Captain America; Ή μήπως το νέο Captain America του Mackie θα επισκεφθεί την φιλική γειτονιά του Spider-Man στην  επερχόμενη τρίτη ταινία "Spider-Man"; Και οι δύο χαρακτήρες έχουν πολύ ενδιαφέρον ρόλο στις σελίδες των Marvel Comics.

Οι θαυμαστές θα πρέπει απλώς να περιμένουν και να δουν. Το "Spider-Man: No Way Home" βγαίνει στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου.