Η Salma Hayek μοιράζεται βίντεο χορού με τον Anthony Hopkins για να γιορτάσει τη νίκη του στα Όσκαρ

i-salma-hayek-moirazetai-binteo-xorou-me-ton-anthony-hopkins-gia-na-giortasei-ti-niki-tou-sta-oskar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Salma Hayek μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα για τον συνάδελφό της, Anthony Hopkins, για να τον συγχαρεί για την έκπληξη που κέρδισε το Όσκαρ.

Για να γιορτάσει τη νίκη του, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με τον Hopkins, ο οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα 93α Όσκαρ.

Παράλληλα με το κλιπ του ζευγαριού που χορεύει στη μελωδία του "Dance Me to the End of Love" του Leonard Cohen, το βίντεο είχε τη λεζάντα: "Γιορτάζοντας με τον βασιλιά @anthonyhopkins 2nd το 2ο του Όσκαρ για την εξαιρετική του ερμηνεία στο "The Father".

Ο Hopkins φάνηκε να εκτιμά την πράξη αυτή, σχολιάζοντας, "Ευχαριστώ βασίλισσα για την αγάπη και το γέλιο. Μια αξέχαστη, όμορφη μέρα."

Πολλοί έσπευσαν στο Twitter να εκφράσουν την έκπληξή τους. Ωστόσο, η φιλία του Hopkins και της Hayek φαίνεται να υπάρχει πολλά χρόνια, καθώς η Hayek συμμετείχε στην τελετή του  Hollywood Walk of Fame του Hopkins το 2003.

Η νίκη του ηθοποιού στα Όσκαρ του 2021 ήταν κάπως σοκαριστική για πολλούς, καθώς ο ηθοποιός που αναμενόταν να κερδίσει ήταν ο Chadwick Boseman, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο μετά από τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, στον ρόλου του στο «Ma Rainey's Black Bottom».

Ενώ ο Anthony Hopkins δεν ήταν παρών στην τελετή απονομής των βραβείων, μοιράστηκε ένα βίντεο από την Ουαλία την επόμενη μέρα για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη νίκη του Όσκαρ.

"Σε ηλικία 83 ετών δεν περίμενα να λάβω αυτό το βραβείο", είπε. "Δεν το έκανα." Πήρε επίσης μια στιγμή για να αποδώσει φόρο τιμής στον Boseman στο βίντεο.