Η Rebel Wilson μιλά για τη μάχη με τη γονιμότητα

i-rebel-wilson-gia-tous-agones-gonimotitas-exeis-asxima-nea-simera
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Rebel Wilson μοιράστηκε μια συναισθηματική στιγμή της ζωής με της με τους θαυμαστές της, αποκαλύπτοντας ότι αγωνίζεται με τη γονιμότητα.

Η οικοδεσπότης του «Pooch Perfect» μοιράστηκε μια φωτογραφία της περπατώντας κατά μήκος της παραλίας και παραδέχτηκε ότι είχε κάποια κακά νέα να μοιραστεί.

«Έχω κάποια άσχημα νέα σήμερα και δεν έχω κανέναν να τα μοιραστώ... αλλά υποθέτω ότι πρέπει να το πω σε κάποιον», είπε η σαρανταενάχρονη Wilson. «Προς όλες τις γυναίκες εκεί έξω που αγωνίζονται με τη γονιμότητα...τις καταλαβαίνω, ναι».

Η αυστραλιανή ηθοποιός συνέχισε: «Το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους και μερικές φορές δεν έχουν όλα νόημα ... αλλά ελπίζω να υπάρχει φως να λάμψει μέσα από όλα τα σκοτεινά σύννεφα. Τα σχόλια για την ανάρτηση της Wilson έχουν έκτοτε απενεργοποιηθεί, αλλά έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 600.000 likes..

Η ηθοποιός του Pitch Perfect είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2020 με το  E! News ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθειά της για απώλεια βάρους, «Είμαι υπέρβαρη για περίπου 20 χρόνια. Άρχισα να παίρνω βάρος όταν ήμουν 20. Είχα κάτι που ονομάζεται PCOS, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και έπαιρνα βάρος γρήγορα».

Στην ίδια συνέντευξη, επιβεβαίωσε ότι θέλει να κάνει οικογένεια.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ορίζουν τη στειρότητα ως την ανικανότητα να μείνετε έγκυος μετά από ένα χρόνο προσπάθειας να συλλάβετε. Η υπογονιμότητα επηρεάζει το 6% των γυναικών ηλικίας 15 έως 44 ετών, αναφέρει ο οργανισμός. Το CDC αναγνωρίζει επίσης το PCOS ως την κύρια αιτία στειρότητας στις γυναίκες.