Ο Dwayne Johnson στέλνει ενθαρρυντικό μήνυμα σε κοριτσάκι που καταπολεμά τον καρκίνο

o-dwayne-Johnson-stelnei-entharruntiko-minuma-se-koritsaki-pou-katapolema-ton-karkino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Dwayne Johnson έγινε 49 ετών την Κυριακή και πέρασε τις πρώτες στιγμές της ημέρας δίνοντας χαρά σε ένα μικρό κορίτσι που μάχεται με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο της 4χρονης Indy Llew Jones, η οποία γεννήθηκε με σύνδρομο Down, στο οποίο συγχρονισε τα χείλη με το How Far I Go από την Moana της Disney, στο οποίο ο Johnson πρωταγωνίστησε ως Maui.

Οι γονείς της Indy, Terah και Brian Jones, δημοσίευσαν το εμπνευσμένο βίντεο στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

Το αστέρι του Jumanji δημοσίευσε μια απάντηση στο βίντεο, εξηγώντας στη λεζάντα, «Σύρετε προς τα αριστερά - Είναι 1 π.μ. και μόλις έστειλα αυτό το όμορφο vid ενός ΠΟΛΥ ξεχωριστού και δυνατού κοριτσιού με το όνομα Indy Llew».

«Μείνε δυνατή και συνέχισε να τραγουδάς τα τραγούδια σου! Σ' αγαπώ, MAUI», πρόσθεσε.

Το επερχόμενο αστέρι του Jungle Cruise τραγούδησε έπειτα μερικές γραμμές από το τραγούδι You Welcome, πριν γράψει, «Θέλω να παραμείς δυνατή, και να συνεχίσειςνα τραγουδάς».

Το βίντεο τελείωσε με τον Johnson να στέλνει στην Indy ένα φιλί και να υπόσχεται: «Ο Μάουι σε αγαπά!».

Οι γονείς της Indy αντέδρασαν στη γλυκιά έκπληξη μέσω των ιστοριών τους στο Instagram, γράφοντας: «Αυτό σημαίνει τόσα πολλά!, Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, η Indy ζητά από τον μπαμπά της να τραγουδήσει το You Welcome».

Μοιράστηκαν επίσης την αξιολάτρευτη αντίδραση της Indy στο μήνυμα του Τζόνσον, αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει το μήνυμά του «τουλάχιστον 15 φορές».