Η Jennifer Garner τιμά την ταινία «13 Going on 30» στη νέα της συμμετοχή στο «Yes Day»

pos-i-Jennifer-garner-timise-tin-tainia-13-going-on-30-sto-yes-day-Jennifer-garner-timise-tin-tainia-13-going-on-30-sto-yes-day
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Jennifer Garner βρήκε έναν γλυκό και ουσιαστικό τρόπο για να αποτίσει φόρο τιμής στην ταινία της 13 Going on 30 στη νέα της ταινία, Yes Day.

Ένα βίντεο TikTok έδειξε πλάι-πλάι πλάνα ενός μαργαριταρένιο κολιέ με ένα κρυστάλλινο λουλούδι στο κέντρο που φορούσε η 48χρονη ηθοποιός στο αγαπημένο rom-com του 2004 και τη νέα οικογενειακή της κωμωδία.

Οι δύο εν λόγω σκηνές δείχνουν ότι ο 13χρονος χαρακτήρας του Garner του "13 Going on 30" ξυπνά ως 30χρονη και περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης την ημέρα του γάμου της στο "Yes Day".

Η σχεδιάστρια κοστουμιών Susie DeSanto μίλησε προηγουμένως για το νόημα της Garner σε συνέντευξή της με το PopSugar, εξηγώντας: «Η Jen αγαπούσε το γαμήλιο φόρεμα. Όταν το βάλαμε για τη σκηνή εκείνη την ημέρα, μου είπε ότι ένιωθε τυχερή που φορούσε κάτι τόσο ξεχωριστό».

Τι έκανε τη σκηνή ακόμα πιο ξεχωριστή; Είπε η DeSanto: «Φορούσε ένα μαργαριταρένιο κολιέ με κρυστάλλινα λουλούδια που φορούσε στο 13 Going on 30».

Η DeSanto συνεργάστηκε με την Garner σε έξι ταινίες. «Φαίνεται ότι έχουμε κάνει ένα νυφικό σε όλα αυτά!» είπε.