Η Courteney Cox για τα γυρίσματα του Friends' reunion

i-courteney-cox-gia-ta-gurismata-tou-friends-reunion
ΤΡΙΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Courteney Cox περιέγραψε τη μαγνητοσκόπηση της πολυαναμενόμενης ειδικής επανένωσης των «Friends» ως μια «συναισθηματική» εμπειρία.

Η ηθοποιός, η οποία έπαιξε τη Μόνικα Γκέλερ κατά τη διάρκεια της δεκαετούς διάρκειας της δημοφιλούς σειράς, πρόσφατα μίλησε για την εμπειρία τού να επιστρέφει μαζί με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της τον περασμένο μήνα για να κινηματογραφήσει την επανένωση.

«Ήταν απίστευτα. Ήταν τόσο συναισθηματικό», είπε ενώ εμφανίστηκε στο «The Ellen DeGeneres Show»."Πρόκειται για μια χωρίς προηγούμενο επανένωση, και πρέπει να είμαστε στο Stage 24 για πρώτη φορά - όλοι μας - ξέχασα πόσα χρόνια, μετά από 15 ή 17 χρόνια", συνέχισε.

Πρόσθεσε ότι πολλές στιγμές από την εποχή τους στο σόου τις ξαναθυμήθηκαν κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης, στιγμές που και η ίδια είχε ξεχάσει. "Ήταν υπέροχο - ήταν πολύ διασκεδαστικό", είπε. "Είχαμε πολλές ειδικές εκπλήξεις και ήταν φανταστικά".

Η ημερομηνία της πρεμιέρας για την επερχόμενη προβολή στο HBO Max δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Η μαγνητοσκόπηση καθυστέρησε αρκετές φορές λόγω της πανδημίας COVID-19. Το καστ αποκάλυψε προηγουμένως ότι θα εμφανιστούν ως οι ίδιοι, όχι ως οι διάσημοι χαρακτήρες τους, κατά τη διάρκεια της επανένωσης.

"Δεν απεικονίζουμε τους χαρακτήρες μας", μοιράστηκε η Kudrow ενώ εμφανίστηκε σε podcast τον Ιανουάριο. "Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει πολύ και δεν έχει συμβεί ποτέ μπροστά σε άλλους ανθρώπους από το 2004, όταν σταματήσαμε να γυρίζουμε τα Φιλαράκια"