Ο Jesse Williams φεύγει από το Grey's Anatomy ύστερα από 12 σεζόν

o-Jesse-williams-feugei-apo-to-greys-anatomy-ustera-apo-12-sezon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2021

Ένας άλλος αγαπημένος χαρακτήρας αφήνει το Grey's Anatomy.

Ο Jesse Williams, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Dr. Jackson Avery από την σεζόν 6 του Grey's Anatomy, ολοκληρώνει επίσημα τον κύκλο του στην επιτυχημένη σειρά αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η τελευταία εμφάνιση του Williams ως Jackson θα είναι στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 20 Μαΐου.

Ένα teaser για το επεισόδιο, με τίτλο «Tradition», έδειξε τον Jackson να αποχαιρετά τους συναδέλφους του στο Gray Sloan Memorial Hospital για να συνεχίσει τη νέα του πορεία στη διεύθυνση του Harper Avery Foundation και να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του, Catherine Fox (Debbie Allen).

Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του ιατρού γιατρό για χρόνια, ο Jackson δεν πίστευε ότι θα είχε αρκετό αντίκτυπο στη «δημιουργία πραγματικής φυλετικής ισότητας στην ιατρική», καθώς και στη βελτίωση της υγείας και της φροντίδας των γυναικών για την τρανσέξουαλ κοινότητα από μέσα.

«Ο Jesse Williams είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και ακτιβιστής», ανέφερε σε δήλωση της η showrunner Krista Vernoff. «Η παρακολούθηση της εξέλιξής του τα τελευταία 11 χρόνια τόσο στην οθόνη όσο και εκτός ήταν ένα πραγματικό δώρο».

«Ο Jesse δίνει με την καρδιά του. Διαθέτει τόσο βάθος και τόση ευφυΐα στο έργο του», συνέχισε η Vernoff. «Θα μας λείψει τρομερά ο Jesse και θα μας λείψει και ο Jackson Avery - που τον υποδύεται με τόση τέχνη για τόσα χρόνια».

Ο Williams είπε σε δήλωσή του ότι «θα είναι για πάντα ευγνώμων για τις απεριόριστες ευκαιρίες» που βίωσε μέσω του σόου και ευχαρίστησε όλους, από την δημιουργό του «Grey's Anatomy», Shonda Rhimes, έως την Vernoff και τους συναδέλφους του - ειδικά τον Allen και την επικεφαλή της σειράς Ellen Pompeo (Meredith Grey).