Reese Witherspoon υπέρ Britney Spears

reese-witherspoon-uper-britney-spears
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2021

H Reese Witherspoon και η Britney Spears έβαλαν τέλος στους γάμους τους την ίδια χρονιά και μεγαλώνουν δύο παιδιά ως ανύπαντρες μητέρες.

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός του Big Little Lies μίλησε στο περιοδικό Time για το ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears και δήλωσε πώς βρίσκει ομοιότητες ανάμεσα στη ζωή της pop star και την δική της πριν από χρόνια.

Η Witherspoon και o Ryan Phillippe χώρισαν το 2006, περίπου την ίδια στιγμή που η Spears και ο τότε σύζυγός της, Kevin Federline, τερμάτισαν επίσης τον γάμο τους.

Η Witherspoon είπε ότι όπως και η Spears, αυτή και η οικογένειά της κυνηγήθηκαν από τους παπαράτσι.

«Τα παιδιά μου θα σας πουν ιστορίες για την προσχολική ηλικία και τους ανθρώπους που ανέβαιναν στις στέγες των σπιτιών και στα αυτοκίνητά μας», εξήγησε.

Η ηθοποιός είπε ότι γνώριζε πολύ καλά πως μερικές γυναίκες celebrities όπως οι Spears, Lindsay Lohan και Paris Hilton χαρακτηρίστηκαν «κακές», ενώ δεν είναι.

«Τι θα συνέβαινε αν τα ΜΜΕ είχαν αποφασίσει ότι ήμουν κάτι άλλο; Θα ήμουν σε τελείως διαφορετική θέση», είπε. «Θέλω να πω ότι αυτές είναι οι αποφάσεις και οι επιλογές σταδιοδρομίας που έκανα, αλλά ένιωθα ότι όλα ήταν πολύ αυθαίρετα».