Το «Alice's Wonderland Bakery» έρχεται στο Disney Junior το 2022

to-alices-wonderland-bakery-erxetai-sto-disney-Junior-to-2022
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2021

Το «Alice in Wonderland» παίρνει μια υπέροχη τροπή με την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney Junior, με τίτλο «Alice's Wonderland Bakery».

Η σειρά, η οποία έχει ξεκινήσει την παραγωγή και πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το 2022, επικεντρώνεται στην Alice, την εγγονή του αγαπημένου χαρακτήρα με το ίδιο όνομα που δημιουργήθηκε από τον Άγγλο συγγραφέα Lewis Carroll το 1865 και έγινε διάσημη από τη Disney στη μεγάλη οθόνη το 1951 και ξανά στη δεκαετία του 2010 με την κυκλοφορία της live action ταινίας.

Κάθε επεισόδιο θα περιλαμβάνει δύο ιστορίες 11 λεπτών για την Αλίκη, η οποία θα είναι αρτοποιός στο επάγγελμα, στο Wonderland Bakery, και τις περιπέτειες της με τους φίλους της -τη Fergie, ένα λευκό κουνέλι, την φίλη της την Hattie, και τη Rosa, την Πριγκίπισσα της Καρδιάς. Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 7 ετών και στις οικογένειές τους.

«Η μαγεία και η αναταραχή της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» έχουν εκτιμηθεί από εκατομμύρια κόσμου για πάνω από έναν αιώνα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτήν την έκδοση μιας νέας Αλίκης και των γοητευτικών φίλων της σε μια ολόκληρη νέα γενιά», δήλωσε σε δελτίο Τύπου, ο Joe D'Ambrosia, ο ανώτερος αντιπρόεδρος του προγραμματισμού και γενικός διευθυντής της Disney Junior.

«Εμπνευσμένο από την αίσθηση της σύνδεσης που δημιουργεί το φαγητό - με συνταγές γεμάτες γοητεία και καρδιά - η σειρά θα παρουσιάσει ιδιαίτερες ιστορίες με σχετικά θέματα για το κοινό της Disney Junior», πρόσθεσε ο D'Ambrosia.

Το δελτίο Τύπου σημείωσε επίσης ότι η εκπομπή θα «γιορτάσει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα του φαγητού, θα τονίσει την αυτο-έκφραση και θα μεταδώσει κατάλληλα ηλικιακά κοινωνικά και συναισθηματικά μαθήματα για τη φιλία, τη συνεργασία και την κοινότητα».