Το Black Panther 2 αναδιαμορφώθηκε από σεβασμό προς τον Chadwick Boseman

black-panther-2-lupita-nyongo
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2021

Αυτό πιστεύει η Lupita Nyong'o εξηγώντας: «Ο χαμός του Chadwick είναι ακόμα κάτι πολύ δυσάρεστο για μένα. Και δεν μπορώ καν να αρχίσω να φαντάζομαι πώς θα είναι να πάω στο σετ και να μην τον έχω εκεί».

Η Lupita Nyong'o ανοίγεται για τη μαγνητοσκόπηση του Black Panther 2  χωρίς τον Chadwick Boseman.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής της με το Yahoo! Entertainment ενώ προωθεί τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του YouTube Original, Super Sema, η 38χρονη ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του franchise Black Panther της Marvel μετά τον θάνατο του Boseman τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από τη δύσκολη, τετραετή μάχη του με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

«Οι άνθρωποι θα με ρωτήσουν, "Είστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψετε;". Ο ενθουσιασμός δεν είναι η σωστή λέξη», είπε η Nyong'o. «Νιώθω πολύ σκεπτική όταν πρόκειται για το Black Panther 2. Ο χαμός του Chadwick εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη για μένα. Και δεν μπορώ καν να αρχίσω να φαντάζομαι πώς θα είναι να πάω στο set και να μην τον έχω εκεί».

Η συνέχεια της ταινίας θα ξεκινήσει να γυρίζεται στην Ατλάντα αυτό το καλοκαίρι ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022. Ο Ryan Coogler, ο οποίος ηγήθηκε της πρώτης ταινίας, επιστρέφει ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος για τη συνέχεια και η Nyong'o λέει ότι ήταν καθοριστικός για να τιμήσει την κληρονομιά του Boseman .

«Ταυτόχρονα έχουμε έναν αρχηγό στον Ryan, ο οποίος αισθάνεται όπως και εμείς, ο οποίος αισθάνεται και την απώλεια με έναν πολύ, πολύ πραγματικό τρόπο», εξήγησε. «Και η ιδέα του, ο τρόπος με τον οποίο έχει αναδιαμορφώσει τη δεύτερη ταινία, σέβεται τόσο πολύ την απώλεια που έχουμε βιώσει όλοι ως καστ όπως και ο κόσμος. Οπότε φαντάζει συναισθηματικά και πνευματικά σωστό να το κάνει αυτό. Και πραγματικά, αυτό για το οποίο ανυπομονώ είναι να ενωθούμε και να τιμήσουμε ό,τι ο ίδιος ξεκίνησε μαζί μας και να διατηρήσουμε τη λάμψη του μέσα από αυτό».