Lisa Kudrow: «Ο γιος μου νόμιζε ότι η Jennifer Aniston ήταν η μαμά του»

i-lisa-kudrow-leei-oti-o-gios-tis-nomize-oti-i-Jennifer-aniston-itan-i-mama-tou-mama-tou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Lisa Kudrow είπε ότι ο γιος της που πλέον είναι 23 ετών, πίστευε ότι η Jennifer Aniston ήταν η μαμά του, αφού πέρασε τόσο πολύ χρόνο ως παιδί στο set από τα «Φιλαράκια».

Σε ένα επεισόδιο στο «Conan», η Lisa Kudrow αποκάλυψε ότι ο 23χρονος γιός της, Julian, πίστευε όταν ήταν πολύ μικρός ότι η συμπρωταγωνίστριά της στα Φιλαράκια και πολύ καλή της φίλη, Jennifer Aniston ήταν η μητέρα του.

Η ηθοποιός εξήγησε στον οικοδεσπότη του σόου, Conan O'Brien, ότι ο γιος της περνούσε τόσο πολύ χρόνο στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, που μπερδευόταν για το ποια ήταν η πραγματική του μητέρα.

«Ήταν λίγο μπερδεμένος, ξέρω ότι είχε πραγματικά εμμονή με την Jen Aniston. Πηδούσε συνέχεια στην αγκαλιά της», είπε η Kudrow για τον γιο της. «Λοιπόν, είναι πολύ αγαπησιάρα και γι’ αυτό έβγαζε νόημα. Και ήμουν πάντα χαρούμενη για όποιον ο Julian ένιωθε αγάπη αλλά και λάμβανε. Μετά πήγαινε σπίτι και όταν έβλεπε τηλεόραση φώναζε στην τηλεόραση Μαμά!», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός με γέλια.

«Συνήθως αναλύω τα πράγματα, έτσι είμαι. Είναι αυτό λογικό σκεπτόμουν; Έχουν κάποιο είδος υψηλότερης ψυχικής σύνδεσης που δεν έχω εγώ μαζί του; Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενη και για τους δύο.

Η Kudrow ήταν έγκυος με τον Julian κατά τη μαγνητοσκόπηση της 4ης σεζόν και η εγκυμοσύνη της αποτελούσε μέρος του σόου. Ανακαλώντας την εμπειρία της στο PEOPLE το 2018 είχε πει: «Οι έξι μας κουβεντιάζαμε στα παρασκήνια και λέγαμε, Να έχουμε μια καλή παράσταση, σας αγαπώ, σας αγαπώ, σας αγαπώ. Και όταν ήμουν έγκυος, τότε έλεγαν, Να έχουμε μια υπέροχη παράσταση, σας αγαπώ, σας αγαπώ - σ' αγαπώ, μικρέ Julian! Γιατί ξέραμε ότι ήταν αγόρι και αυτό θα ήταν το όνομά του. Τόσο γλυκό που περιέλαβαν τον μικρό μου σε όλο αυτό».

Η Kudrow και τα υπόλοιπα μέλη από τα Φιλαράκια μαγνητοσκόπησαν πρόσφατα  την πολυαναμενόμενη ειδική επανένωση, η οποία καθυστέρησε αρκετές φορές λόγω της πανδημίας COVID και κανονικά θα έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2020.