Το «The Ellen Degeneres Show» φτάνει στο τέλος του

to-the-ellen-degeneres-show-ftanei-sto-telos-tou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΙΟΥ 2021

Στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας του "The Ellen Degeneres Show", η Ellen DeGeneres είπε στους θεατές της που την παρακολουθούν από το σπίτι τους, ότι το πολυετές σόου θα φτάσει στο τέλος του μετά την επόμενη σεζόν.

«Το ένστικτό μου μου είπε ότι ήρθε η ώρα να τελειώσω αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο», είπε μιλώντας για την απόφασή της. «Το 1997 ήξερα ότι ήταν η ώρα να παρουσιάσω το δικό μου κωμικό σόου», δήλωσε η 63χρονη DeGeneres.

«Πρόσφατα είχα ένα όνειρο, ότι ένα πουλί, ένα όμορφο πουλί με φωτεινά κόκκινα φτερά πέταξε στο παράθυρό μου και ψιθύρισε Μπορείς ακόμα να κάνεις πράγματα στο Netflix. Και αυτό ήταν το σημάδι που έψαχνα», είπε χαριτολογώντας.

Η DeGeneres συνέχισε απευθυνόμενη στο ακροατήριό της: «Τα τελευταία 18 χρόνια πρέπει να ξέρετε ότι άλλαξε η ζωή μου. Όλοι εσείς έχετε αλλάξει τη ζωή μου και θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλους εσάς που παρακολουθήσατε την εκπομπή, για το γέλιο, για το χορό ... και μερικές φορές τη συγκίνηση. Αυτό το σόου ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου και τα χρωστάω όλα σε εσάς. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ».

Η οικοδέσποινα του talk show είπε ότι η «φανταστική τελευταία σεζόν» θα είναι «μια γιορτή ... θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, πολλά ταξίδια».

Η  DeGeneres προσκάλεσε την Oprah Winfrey στην εκπομπή η οποία συζήτησε επίσης το ενδεχόμενο να αφήσει το δικό της εμβληματικό talk show.Η 19η και τε λευταία σεζόν του The Ellen DeGeneres Show θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου.