Η ανέλπτιση έκπληξη της Scarlett Johansson από τον σύζυγό της στα MTV Generation Award

i-scarlett-Johansson-ekseplagin-apo-ton-colin-Jost-eno-apodexthike-to-brabeio-tou-mtv-generation-award
ΤΡΙΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Scarlett Johansson δέχθηκε μια ασυνήθιστη έκπληξη από τον σύζυγό της Colin Jost καθώς τιμήθηκε με το βραβείο Generation Award στα Βραβεία MTV Movie & TV του 2021 στις 16 Μαΐου.

Η 36χρονη Scarlett Johansson, πρωταγωνίστρια του «Black Widow» αποδέχθηκε το Βραβείο Generation με ένα προ-μαγνητοσκοπημένο βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων την Κυριακή 16 Μαΐου. Ξεκίνησε την ομιλία αποδοχής της, ευχαριστώντας τους συναδέλφους της και εκφράζοντας εκτίμηση για τους θαυμαστές της. 

«Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως ηθοποιός τα τελευταία 30 χρόνια χωρίς την υποστήριξη και την αφοσίωση τόσων πολλών μελών του καστ και του πληρώματος που απαρτίζουν τη νομαδική οικογένεια που είναι τα σετ των ταινιών, και η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά τόσων ανθρώπων που οδηγεί στην παραγωγή οποιασδήποτε ταινίας συνεχίζει να με εμπνέει ως καλλιτέχνη», είπε η Scarlett.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θαυμαστές μου που αντιμετώπισαν το κύμα μαζί μου και για την υποστήριξή τους σε όλη την καριέρα μου, ώστε να μπορώ να συνεχίζω να έχω την καλή τύχη να κάνω τη δουλειά που είναι το πάθος μου», συνέχισε. «Καταλαβαίνω πόσο απόλυτο δώρο είναι το να είμαι σε θέση να κάνω αυτό που μου αρέσει και δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τη συνεχή υποστήριξή σας».

Τα πράγματα όμως αγρίεψαν ​​καθώς η Scarlett ήταν έτοιμη να παρουσιάσει ένα βίντεο από την ταινία «Black Widow», όταν ο Colin της έριξε ένα μπολ με πράσινη μπογιά στο κεφάλι της. 

H Scarlet απάντησε έκπληκτη «Τι στο καλό» και αφού εξήγησε ότι ο 38χρονος αστέρας του Saturday Night Live νόμιζε πως βρίσκονται στο Nickelodeon, ζήτησε μια μεγάλη συγγνώμη.