Ο Bruce Willis και ο John Travolta θα συναντηθούν ξανά στη μεγάλη οθόνη μετά το «Pulp Fiction»

o-bruce-willis-kai-o-John-travolta-tha-sunantithoun-ksana-sti-megali-othoni-meta-to-pulp-fiction-John-travolta-tha-sunantithoun-ksana-sti-megali-othoni-meta-to-pulp-fiction
ΤΡΙΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2021

Οι δύο αστέρες θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε μια νέα ταινία υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του σκηνοθέτη τού «The Mask», Chuck Russell.

Ο Bruce Willis και ο John Travolta θα επανενωθούν στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά το «Pulp Fiction» στη νέα ταινία με τίτλο «Paradise City» .

Αν και οι ηθοποιοί έχουν συμμετάσχει σε έργα όπως το Look Who's Talking και το Look Who's Talking Too στο παρελθόν, η μόνη φορά που έπαιξαν μαζί μπροστά από την κάμερα ήταν στην ταινία του Quentin Tarantino, «Pulp Fiction»

Στο «Paradise City» θα δούμε τον Willis και τον Travolta να έρχονται αντιμέτωποι με τον πρώην κυνηγό επικυρηγμένων, Ryan Swan, με τον τελευταίο να υποδύεται τον άνθρωπο που δολοφόνησε τον πατέρα του Swan. Η Praya Lundberg θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Chuck Russell  και το σενάριο έχουν αναλάβει οι Corey Large και Ed Drake. Η παραγωγή μόλις ξεκίνησε στο Maui της Χαβάης, ένα μέρος που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο σενάριο. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια αναμενόμενη ημερομηνία για την κυκλοφορία της ταινίας.

Τον περασμένο Μάρτιο ο σκηνοθέτης Adam Wingard αποκάλυψε ότι ελπίζει να επανενώσει τον Travolta με έναν άλλο από τους πρώην συν-αστέρες του. Ο σκηνοθέτης είπε ότι ήθελε να φέρει σε επαφή τον ηθοποιό και τον Nicolas Cage για μια συνέχεια της ταινίας δράσης του 1997, «Face / Off». Ο Wingard είπε ότι οι δύο ηθοποιοί ενδιαφέρονται για την ιδέα, αλλά η απόφασή τους θα εξαρτηθεί από την ποιότητα του σεναρίου.