Τραυματίστηκε ο Robert De Niro στα γυρίσματα του «Killers Of The Flower Moon»

o-traumatismos-sto-podi-tou-robert-de-niro-den-tha-epireasei-ta-gurismata-tis-tainias-killers-of-the-flower-moon
ΤΡΙΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε στο σπίτι του στην Οκλαχόμα όπου ζει σήμερα, για να γυρίσει τη νέα του ταινία.

‘Εχει επιβεβαιωθεί ότι ο τραυματισμός του Robert De Niro κατά τη μαγνητοσκόπηση της νέας ταινίας, «Killers Of The Flower Moon» του Martin Scorsese «δεν θα επηρεάσει» την παραγωγή.

Όταν ο σταρ τραυματίστηκε στο σπίτι του στην Οκλαχόμα όπου ζει σήμερα για να γυρίσει τη νέα ταινία, δεν υπήρχε ενημέρωςση εάν η παραγωγή θα αναβαλλόταν. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος τύπου του De Niro επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός του δεν θα επηρεάσει την παραγωγή.

«Ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Οκλαχόμα για τη μαγνητοσκόπηση του Killers Of The Flower Moon του Martin Scorsese, ο Robert De Niro τραυμάτισε τοντετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε ιατρική θεραπεία στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του De Niro στο The Hollywood Reporter .

«Αυτό δεν θα επηρεάσει την παραγωγή καθώς ούτως ή άλλως δεν είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει γυρίσματα ξανά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες».

Το «Killers Of The Flower Moon» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο De Niro μαζί με τον Leonardo DiCaprio είναι βασισμένο στο βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο. Το western του  Scorsese θα ερευνήσει  τις δολοφονίες των ιθαγενών της Οζάης στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920.

Η ταινία έχει προϋπολογισμό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας τη το πιο ακριβό έργο του Scorsese μέχρι σήμερα. Παρά τις προηγούμενες εικασίες ότι η ταινία θα προβληθεί στο Netflix, το Killers Of The Flower Moon πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Apple TV +.