Η Emma Watson μιλά για τη δουλειά και την αγάπη

i-emma-watson-mila-gia-ti-douleia-kai-tin-agapi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2021

Παρ’ όλο που η Emma Watson έχει σχεδόν 60 εκατομμύρια κόλουθους στο Instagram και σχεδόν 30 εκατομμύρια στο Twitter, δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δημοσίευση από τον περασμένο Ιούνιο και τον περασμένο Αύγουστο, αντίστοιχα.

Αυτό όμως ίσχυε μέχρι τη Δευτέρα. Η Emma Watson απευθυνόμενη στον κοινό της στο Twitter αποφάσισε να αντιμετωπίσει όλες τις εικασίες που δημοσιεύονται τελευταία γύρω από τη ζωή της.

«Αγαπητοί fans, υπάρχουν φήμες για το αν είμαι αρραβωνιασμένη ή όχι ή για το αν η καριέρα μου είναι αδρανής ή όχι. Όλα αυτά είναι εύκολοι τρόποι για να φέρεις κάποια κλικ, είτε αποκαλύπτεται ότι οι εικασίες αυτές είναι σωστές, είτε όχι.»

Τελευταία, οι φήμες ότι η πρωταγωνίστρια του «Beauty and the Beast» έχει σκοπό να αποσυρθεί από την ηθοποιία και ότι αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Leo Robinton, ήταν πολύ έντονες. Έτσι αναγκάστηκε να γράψει στο Twitter ότι:

«Το ότι δεν έχετε νέα μου σημαίνει απλά ότι περνάω ήρεμα τον χρόνο μου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως ο περισσότερος κόσμος. Ενδιαφέρομαι για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, κάνοντας ότι μπορώ κι εγώ για να μην μεταδώσω τον ιό, που ακόμη εξακολουθεί και βλάπτει τόσο πολύ κόσμο. Σας στέλνω πολλή αγάπη και ελπίζω να είστε καλά και όσο πιο χαρούμενοι γίνεται σε αυτούς τους δύσκολους και παράξενους καιρούς», έγραψε. «Και πάλι ευχαριστώ όλους εσάς που εργάζεστε τόσο σκληρά για να μας κρατάτε ασφαλείς».