Ο Henry Cavill θέλει ο κόσμος να μείνει μακριά από τη σχέση του με τη Natalie Viscuso

o-henry-cavill-tha-ithele-o-kosmos-na-meinei-makria-apo-tin-prosopiki-tou-zoi-kosmos-na-meinei-makria-apo-tin-prosopiki-tou-zoi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Henry Cavil είναι «πολύ χαρούμενος και ερωτευμένος και θα ήταν υπερβολικά ευγνώμων αν απλά ήταν και ο κόσμος χαρούμενος γι’ αυτόν».

Ο άνθρωπος του «Man of Steel» πόσταρε μια φωτογραφία με την κοπέλα του, Natalie Viscuso, στον λογαριασμό του στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο ως λεζάντα στο οποίο έγραφε «Αγαπητοί fans και ακόλουθοι, θα ήθελα να κάνω μια σημαντική ανακοίνωση σε αυτή την κοινότητα».

«Δεν γινόταν να μην παρατηρήσω ότι τελευταία υπάρχει μια έντονη εχθρότητα στα κοινωνικά δίκτυα προς το άτομό μου. Γίνεται ολοένα και πιο έντονο στα μάτια μου. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με την προσωπική μου ζωή και τις επαγγελματικές μου συνεργασίες».

Ο  Cavil, οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την ιστορική σειρά «The Tudors», συνέχισε λέγοντας ότι «αν και εκτιμάω το πάθος και την υποστήριξη των ανθρώπων που κάνουν αυτές τις εικασίες, έχω φτάσει στο σημείο να έχω την ανάγκη να πω κάτι που είναι  πολύ κακό. Ζούμε στην εποχή της άνθησης των κοινωνικών δικτύων. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι οι στενόμυαλες απόψεις τους μπορούν να πάνε και ένα βήμα παραπέρα και να συμπεριλάβουν και άλλους. Οπότε, όλοι εσείς εκεί έξω που εκφράζετε την περιφρόνησή σας και δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας με διάφορους τρόπους, ήρθε η ώρα ν σταματήσετε».

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι όλες αυτές οι ανυπόστατες εικασίες βλάπτουν εκείνους που αγαπά και δήλωσε τον έρωτά του για την Viscuso, η οποία, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn είναι αντιπρόεδρος τηλεοπτικών και ψηφιακών στούντιο στη Legendary Entertainment.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ερωτευμένος στη προσωπική μου ζωή. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν ήσασταν το ίδιο χαρούμενοι όπως κι εγώ», έγραψε ο ηθοποιός. «Αν δεν μπορείτε να είστε χαρούμενοι μαζί μου, τότε τουλάχιστον προσπαθήστε να κάνετε υπερήφανο τον εαυτό σας και να είστε η καλύτερη εκδοχή του».

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, η Legendary Entertainment βρίσκεται πίσω από τις ταινίες DC στις οποίες ο Cavil έχει πρωταγωνιστήσει ως Superman και ως Enola Holmes.