Ο Matthew McConaughey υποψήφιος για κυβερνήτης του Τέξας;

o-matthew-mcconaughey-ekane-tilefonimata-gia-upopsifiotita-gia-kuberniti-tou-teksas
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Matthew McConaughey έρχεται σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του πολιτικού κύκλου του Τέξας ως μέρος του «παραγματικού του ενδιαφέροντος» για μια υποψηφιότητα ως κυβερνήτης.

Ο ηθοποιός που ζει στο Τέξας και του οποίου η πιο πρόσφατη συμμετοχή ήταν στην ταινία του Guy Ritchie, «The Gentlemen» (2019), τελευταία έρχεται σε επαφή με προσωπικότητες της πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου ενός Ρεπουμπλικάνου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ενέργειας, σύμφωνα με την Politico.

Η δημοσίευση επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ πιθανή η υποψηφιότητά του. «Το βρίσκω απίθανο, αλλά δεν είναι αδιαμφισβήτητο», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός Karl Rove.

Ο Brendan Steinhauser, με έδρα το Ώστιν, είπε: «Είμαι λίγο έκπληκτος που οι άνθρωποι δεν τον παίρνουν πιο πολύ στα σοβαρά, ειλικρινά. Η διασημότητα σε αυτήν τη χώρα μετράει πολύ… δεν είναι σαν κάποιος ηθοποιός τρίτης κατηγορίας που δεν αρέσει σε κανέναν. Έχει το κοινό του».

Ο ηθοποιός έχει κάνει δηλώσεις στο παρελθόν δημοσίως για τις φιλοδοξίες του.

Τον Μάρτιο, ο McConaughey μίλησε για τους στόχους του κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο podcast «The Balanced Voice», με έδρα το Χιούστον, όπου δήλωσε στην οικοδέσποινα Rania Mankarious ότι η πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα στην πολιτεία του Τέξας για το 2022, ήταν κάτι που θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά.

Και τον περασμένο μήνα, μια νέα δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι περισσότεροι κάτοικοι του Τέξας ήταν πιο πιθανό να ψήφιζαν τον McConaughey από τον σημερινό κυβερνήτη, Greg Abbott, σε έναν αγώνα για την διακυβέρνηση.

Σε μια έρευνα 1.126 ενηλίκων, που διεξήχθη τον Απρίλιο από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Tyler, το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ του McConaughey σε αντίθεση με το 33% που είπε ότι θα διατηρήσει την ψήφο του στον Abbott. Το υπόλοιπο 22% είπε ότι θα ψηφίσει κάποιον άλλο.