Το «Moby Doc» αποκαλύπτει στιγμές του Moby με τον David Bowie

to-moby-doc-apokaluptei-stigmes-tou-moby-me-ton-david-bowie
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΜΑΙΟΥ 2021

Μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ από του «Moby Doc».

Στο απόσπασμα, που είναι μέρος του επικείμενου σουρεαλιστικού βιογραφικού ντοκιμαντέρ του Moby, ο καλλιτέχνης φαίνεται να προβληματίζεται για την επαγγελματική σχέση και τη φιλία του με τον David Bowie.

«Ο Bowie ήταν ο αγαπημένος μου μουσικός όλων των εποχών. Περίπου το 2000-2001 μετακόμισε απέναντι από τον δρόμο που μένω και δεν το πίστευα. Γίναμε φίλοι με τον David Bowie. Μερικές από τις στιγμές που είχαμε μεταξύ μας με κάνουν να νιώθω ότι η φιλία μας θύμιζε τη σχέση μεγαλύτερου με μικρότερο αδερφό. Κάναμε μπάρμπεκιου, πίναμε τσάι, δουλεύαμε μαζί στη μουσική, κάναμε διακοπές μαζί, δειπνούσαμε και κάναμε tour».

Ακόμη, στο νέο ντοκιμαντέρ ο Moby εξομολογείται ότι υπέφερε από κατάθλιψη όταν ήταν στο αποκορύφωμα της έως τώρα καριέρας του. Φέρνοντας στο μυαλό του ένα βράδυ σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης στο πλαίσιο μιας τελετής βραβείων θυμάται ότι: «Έφτασα στο ξενοδοχείο μου την προηγούμενη νύχτα και ήμουν στην κορυφή ενός από τα πιο κομψά ξενοδοχεία που έχω πάει ποτέ μου. Υπάρχουν τέσσερα τεράστια διαμερίσματα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Γείτονές μου ήταν οι  Bon Jovi, P Diddy και η Madonna. Εκείνο το βράδυ κατέληξα πολύ μεθυσμένος. Όλα ήταν τέλεια. Ό,τι ήθελα ποτέ μου το είχα και ακόμη περισσότερα… Πουλούσα 20 με 30 εκατομμύρια αντίτυπα και ακόμη ήμουν τόσο μελαγχολικός».