O Robert De Niro αποδίδει φόρο τιμής στον ηθοποιό του «Bethoven» και του Midnight Run», Charles Grodin

o-robert-de-niro-apodidei-foro-timis-ston-ithopoio-tou-bethoven-kai-tou-midnight-run-charles-grodin AF archive / Alamy Stock Photo

BPD4F2 ROBERT DE NIRO, CHARLES GRODIN, MIDNIGHT RUN, 1988

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2021

O Robert De Niro αποδίδει φόρο τιμής στον ηθοποιό του «Bethoven» και του Midnight Run», Charles Grodin, οποίος απεβίωσε στις 18 Μαΐου.

Ο De Niro συμπρωταγωνίστησε με τον Grodin στην κωμωδία του 1988 και χαρακτήρισε τον ηθοποιό «τόσο καλό άτομο όσο και ηθοποιός». «Το Midnight Run ήταν ένα σπουδαίο έργο για να δουλέψουμε και ο Chuck το έκανε ακόμα καλύτερο», δήλωσε ο De Niro.

Πρόσθεσε: «Θα μας λείψει. Είμαι πολύ, πολύ λυπημένος για τον θάνατό του».

Ο Grodiν πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως η «Beethoven» (1992) και η «The Heartbreak Kid» (1972) και η οικογένειά του επιβεβαίωσε ότι πέθανε στις 18 Μαΐου στο σπίτι του στο Wilton του Κοννέκτικατ από καρκίνο του μυελού των οστών. Τον θυμόμαστε για τον ρόλο του ως George Newton στην κλασική ταινία «Beethoven» της δεκαετίας του '90 όπου υποδύθηκε έναν εργασιομανή πατέρα του οποίου η οικογένεια τον πείθει να υιοθετήσει ένα κουτάβι St. Bernard.

Ο Grodin κέρδισε το βραβείο Primetime Emmy και ένα American Comedy Award για την κατηγορία Funniest Supporting Actor in a Motion Picture. Ο ηθοποιός έγραψε επίσης έργα και βιβλία, καθώς και πρωταγωνίστησε στο Heaven Can Wait σε σκηνοθεσία της Warren Beatty(1978). Συμπρωταγωνίστησε με τον Robert De Niro στην κωμωδία δράσης του 1988, Midnight Run.