«Friends»: 7 πράγματα που αποκάλυψε το τρέιλερ για το reunion

friends-the-reunion
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2021

Δεκαεπτά χρόνια μετά το τέλος της σειράς των «Friends», επιτέλους έφτασε η ώρα για το επετειακό επεισόδιο το οποίο κάνει πρεμιέρα 27 Μαΐου.

Το HBO Max κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επανένωση, το οποίο θα δει και τα έξι βασικά μέλη του καστ να επιστρέψουν.

Στο «Friends Reunion» μαζεύονται ξανά  για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι παλιοί φίλοι Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ,  Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ.

Όμως, αντί να γυρίσουν ένα νέο επεισόδιο των «Friends», οι ηθοποιοί επιστρέφουν μαζί για ειδικό επεισόδιο χωρίς σενάριο όπου αναπολούν τα περασμένα.

Η εκπομπή επρόκειτο να προβληθεί πέρυσι, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, κάτι που ο Ντέιβιντ Σουίμερ θεωρεί πως έχει κάνει την επανένωση ακόμα πιο. «Αποδείχθηκε κάτι πολύ ιδιαίτερο για τους φανς. Νομίζω ότι θα τονώσει πολλούς», είπε την Πέμπτη. «Άρχισε από τη δική μου», πρόσθεσε ο Ματ ΛεΜπλανκ.

Τι μας μαρτυράει λοιπόν το τρέιλερ για το επεισόδιο που πρόκειται να δούμε; Το BBC συνοψίζει επτά πράγματα:

1. Η έξυπνη ένταξη των guest εμφανίσεων

Το επετειακό επεισόδιο έχει μια μακρά λίστα με λαμπερούς αστέρες που πρόκειται να κάνουν σύντομες εμφανίσεις, κάτι που όπως σημειώνει το  BBC, καθόλου ευχάριστο δεν είναι από μόνο του σαν είδηση καθώς δημιουργεί τον κίνδυνο μιας παρέλασης διασήμων και μετατόπισης του κέντρου βάρους. Το τρέιλερ δείχνει, ωστόσο, ότι οι αστέρες θα χρησιμοποιηθούν τελικά μάλλον με έξυπνο τρόπο.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του δείχνει την Κάρα Ντελεβίν να φοράει το φωτεινό ροζ φόρεμα της Rachel από το επεισόδιο «The One with Barry and Mindy's Wedding». Όταν γυρίζει, η Ντελεβίν έχει πιάσει ακόμη και το πίσω μέρος του φορέματος στα εσώρουχά της, όπως έκανε και η Ρέιτσελ στη σειρά.

Το μοντέλο φαίνεται να συμμετέχει σε κάποιο είδος επίδειξης μόδας «Friends», το οποίο περιλαμβάνει επίσης κάποιον ντυμένο ως το αρμαντίλο- με τις εκτιμήσεις να θέλουν πίσω από την ομολογουμένως άκομψη στολή τον… Τζάστιν Μπίμπερ.

 2. Η ηλικία των ανθρώπων

Ναι, οι «Friends» γέρασαν, γκρίζαραν και έκαναν ρυτίδες. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μια ματιά στους Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ.

3. Το παιχνίδι Lightning Round

Στο επετειακό επεισόδιο περιλαμβάνονται πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια στην για να «ζωντανέψουν» τα πράγματα.

Υπάρχει ένας πίνακας, όπου οι έξι ηθοποιοί πηγαίνουν σε μερικές αγαπημένες σκηνές, συμπεριλαμβανομένου του επεισοδίου «The One Where Everyone Finds Out» κατά τη διάρκεια του οποίου ακούμε τη Lisa Kudrow ως Φοίβη να φωνάζει για άλλη μια φορά «Τα μάτια μου! Τα μάτια μου». Την βλέπουμε επίσης να ξαναπιάνει με την κιθάρα της για κάποια πιθανώς… απαίσια ζωντανή μουσική.

Στη συνέχεια, υπάρχει η προαναφερθείσα επίδειξη μόδας των διάσημων φίλων και των επισκέψεων του καστ στα δύο κύρια διαμερίσματα, στου σιντριβάνι από την εισαγωγικά credits της σειράς και στο Central Perk.

Σίγουρα, ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αποτελεί η αναβίωση του παιχνιδιού γνώσεων του Ρος από τη σειρά, όπου τα αγόρια και τα κορίτσια μάχονται για το ποιος γνωρίζει καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Πόσο μεγάλο ήταν το γράμμα που έγραψε η Ρέιτσελ στον Ρος; «Δεκαοκτώ σελίδες», φωνάζει ο ΛεΜπλανκ. «Μπρος πισω!», προσθέτει η Άνιστον.

4.Ο Τσάντλερ τελικά μπορεί να κλάψει

Ο Τσάντλερ ήταν ένας χαρακτήρας που δυσκολευόταν να εκφράσει τα συναισθήματά του, σε σημείο που οι σεναριογράφοι αφιέρωσαν ένα ολόκληρο επεισόδιο γύρω από αυτό.

Το επεισόδιο «The One Where Chandler Can't Cry» βλέπει την ομάδα να εκπλήσσεται για το πόσο σπάνια ο Τσάντλερ αναστατώνεται εμφανώς, με τη Μόνικα να έρχεται με μια ποικιλία εναλλακτικών σεναρίων για να τσεκάρει αν μπορεί να τον κάνει να δακρύσει.

Αλλά στην πραγματική ζωή, ο Μάθιου Πέρι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την έκφραση των συναισθημάτων του. Δεν ξέρουμε τι τον συγκινεί, αλλά στο τρέιλερ φαίνεται να λέει «ναι, θα κλαίω τώρα», καθώς η Άνιστον βάζει το χέρι της στον ώμο του παρηγορώντας τον.

5.Οι βοηθητικοί χαρακτήρες επιστρέφουν

Στο επετειακό επεισόδιο θα κάνουν την εμφάνισή τους πέρα από τους πολλούς διάσημους αστέρες και κάποιοι παλιοί βοηθητικοί χαρακτήρες της σειράς.

Οι Τζέιμς Μίχαελ Τάιλερ (Γκάντερ), Ρις Γουίδερσπουν (η αδερφή της Ρέτσελ, Τζιλ) και οι Έλιοτ Γκουλντ και Κριστίνα Πικλς (οι γονείς του Ρος και της Μόνικα) είναι ανάμεσα στα αστέρια που επιστρέφουν στις οθόνες μας.

Δύο άλλοι χαρακτήρες εμφανίζονται επίσης στο τρέιλερ. Ο Τομ Σέλεκ (πρώην φίλος της Μόνικα), καθώς και η Μάγκι Γουίλερ (Τζανις) με το θρυλική της ατάκα «Oh. My. God!».

6. Ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν σε διάλειμμα

Ακόμη και η Τζένιφερ Άνιστον το πιστεύει.

Καθώς ο Τζέιμς Κορντέν μιλάει με τους έξι ηθοποιούς, ανοίγει αυτό το θέμα συζήτησης με την παρέα να καταλήγει πως τεχνικά ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν σε διάλειμμα. Αλλά ένα άτομο διαφωνεί.

7.Η Κόρτνεϊ Κοξ τα βρήκε σκούρα με την αποστήθιση

Ως αδελφή του Ρος,  η καλύτερη φίλη της Ρέιτσελ και η σύζυγος του Τσάντελ, η Μόνικα ήταν τελειομανής και βρισκόταν στο κέντρο της παρέας. «Είσαι η κόλλα που συγκρατεί αυτήν την ομάδα μαζί», της είπε κάποτε ο Ρος στο επεισόδιο «The One With the Pediatrician».

Στην πραγματική ζωή, η Κόρτνεϊ Κοξ δυσκολεύτηκε να αποστηθίσει τι πραγματικά έπρεπε να πει η Μόνικα στις σκηνές της.

Σε μια από τις πιο αστείες στιγμές του τρέιλερ, βλέπουμε τους έξι να ξαναβλέπουν το σετ των διαμερισμάτων της Μόνικα και της Ρέιτσελ. Στη συνέχεια, ο ΛεΜπλανκ μετακινεί το μπολ με τα φρούτα στην κουζίνα και αναρωτιέται «Η Κόρτνεϊ έχει ακόμα γραμμένες τις ατάκες της στο τραπέζι;»