Ο Kevin Spacey στον 1ο κινηματογραφικό του ρόλο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

o-kevin-spacey-ston-1o-kinimatografiko-tou-rolo-meta-tis-katigories-gia-seksoualiki-epithesi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Kevin Spacey έχει κλείσει τον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο, από τότε που εμφανίστηκαν οι ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση, επιβεβαίωσαν οι κινηματογραφιστές με την ABC News.

Η ιταλική ταινία, με τίτλο «L'uomo Che Disegno Dio» - ή «The Man Who Drew God» - θα σκηνοθετηθεί από τον Franco Nero. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ιταλία και θα πρωταγωνιστήσει και η σύζυγος του Nero, Vanessa Redgrave, αναφέρουν πηγές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Kevin συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου», δήλωσε ο Nero στο ABC News. «Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία». Ωστόσο ο Spacey δεν έχει σχολιάσει τον νέο του ρόλο.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αντιμετώπισε πολλές κατηγορίες και αγωγές με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν.

Λόγω αυτών των κατηγοριών, ο Spacey χώρισε τους δρόμους του με το «House of Cards» του Netflix στα τέλη του 2017, αφού τουλάχιστον 20 νεαροί άνδρες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση στο θέατρο του Λονδίνου, το Old Vic, μεταξύ του 1995 και του 2013. Οι ερευνητές δεν έχουν δηλώσει εάν θα ασκήσουν ποινικές κατηγορίες κατά του Spacey σε σχέση με αυτές τις κατηγορίες, σύμφωνα με το Associated Press .

Ο Spacey εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη στο «Billionaire Boys Club» το 2018.