«Venom 2» Trailer: Woody Harrelson Carnage εναντίον Tom Hardy

venom-2-trailer-woody-harrelson-carnage-enantion-tom-hardy Courtesy Sony Pictures Entertain
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΜΑΙΟΥ 2021

Μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ του «Venom» και ο νέος κακοποιός ονομάζεται Carnage.

Οι θεατές ρίχνουν μια ματιά στον κόκκινο χαρακτήρα του γνωστού κόμικ ο οποίος παρουσιάστηκε στο κοινό στο τέλος του πρώτου  «Venom» που κυκλοφόρησε το 2018.

Στο τρέιλερ, ο Cletus Kasady (Woody Harrelson), ένας τρελός serial killer επιβιώνει από μια θανατηφόρα ένεση στη φυλακή η οποία φαίνεται να ενεργοποιεί το φανταστικό είδος εξωγήινων συμβιωτικών που υπάρχει μέσα του και να τον μετατρέπει σε Carnage. Αυτός και ο Tom Hardy που υποδύεται τον χαρακτήρα του Eddie Brock, ο οποίος έχει συμφιλιωθεί με το Venom alter-ego του, μάχονται στο πλαίσιο μιας μαζικής αναμέτρησης.

Το «Venom: Let There Be Carnage» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου του 2021, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020. Η κυκλοφορία της ταινία έχει αναβληθεί αρκετές φορές λόγω των περιορισμών της πανδημίας του COVID-19, με την πιο πρόσφατη, από 17 Σεπτεμβρίου σε 24 του ίδιου μήνα.

Ο Andy Serkis αναλαμβάνει καθήκοντα σκηνοθέτη μετά τον Ruben Fleischer, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, κάνοντας το Venom από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αντιηρώων της μεγάλης οθόνης. Το πρώτο Venom αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία των box office, συγκεντρώνοντας 855 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και η κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας τον Σεπτέμβρη αναμένεται να φέρει τα ίδια, αν όχι και περισσότερα έσοδα, δεδομένου ότι το κοινό απέχει από τις κινηματογραφικές οθόνες εδώ και πολύ καιρό.

Στο «Venom: Let There Be Carnage θα πρωταγωνιστούν και οι Michelle Williams ως Anne Weying, Reid Scott ως Dan Lewis και Naomie Harris ως Shriek.