Ο Edgar Wright δημοσιεύει το τρέιλερ της νέας ταινίας «Last Night In Soho»

o-edgar-wright-dimosieuei-to-treiler-tis-neas-tainias-last-night-in-soho
ΤΡΙΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2021

Το ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, μέσα στο έτος.

Το θρίλερ ακολουθεί την ιστορία της Sandy, μιας νέας κοπέλας που ζει στο Λονδίνο του 1960 και συναντά το είδωλό της.

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Thomasin McKenzie, Matt Smith και Terence Stamp σε υποστηρικτικούς ρόλους. ενώ το σενάριο έχει αναλάβει η συν-συγγραφέας του «1917», Krysty Wilson-Cairns.

Μια σύνοψη για το «Last Night In Soho» αναφέρει: «Ένα νεαρό κορίτσι, παθιασμένο με το σχέδιο μόδας, μυστηριωδώς μπορεί να μπει στη δεκαετία του 1960 όπου συναντά το είδωλό της, μια εκθαμβωτική τραγουδίστρια. Αλλά το Λονδίνο της δεκαετίας του 1960 δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο χρόνος φαίνεται να καταρρέει με σκιερές συνέπειες».

Ο Wright  δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα το teaser clip, ανακοινώνοντας ότι ένα πλήρες τρέιλερ θα κυκλοφορήσει την Τρίτη, 25 Μαΐου. «Τι συνέβη ... #LastNightInSoho;»έγραψε στο Twitter. 

Το Last Night In Soho έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021.

Μιλώντας στο NME για την ταινία πέρυσι, η Anya Taylor-Joy είπε: «Έχει τη χορογραφία για την οποία είναι γνωστή, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν και θα εντυπωσιαστούν με αυτό που έχει σκαρφιστεί».

Ο Wright, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης το «Shaun Of The Dead» και το «Baby Driver», έχει ήδη βρει το επόμενο έργο του μετά το «Last Night In Soho», καθώς θα προσαρμόσει το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα και φέρει τον τίτλο «Set My Heart To Five».