Έρχεται η βιογραφία του Robbie Williams με τίτλο «Better Man»

erxetai-i-biografia-tou-robbie-williams-better-man-biografia-tou-robbie-williams-better-man
ΤΡΙΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο πάλαι ποτέ συνθέτης του Robbie Williams, Guy Chamber, λέει ότι τα τραγούδια του θα αποκτήσουν άλλη σημασία στην βιογραφία του.

Η επικείμενη βιογραφική ταινία του Robbie Williams θα «ξαναζωντανέψει» τις επιτυχίες του pop icon, είπε ο τραγουδοποιός και στενός του φίλος, Guy Chambers. Το «Better Man» είναι υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του σκηνοθέτη του «The Greatest Showman», Michael Gracey, και θα αφηγηθεί την ιστορία της επιτυχίας του Williams στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο NME, ο Chambers εξήγησε ότι το καινούργιο πρότζεκτ θα παρουσιάσει τις επιτυχίες του Robbie Williams σε ένα δραματικό πλαίσιο, παρόμοιο με τη βιογραφία του Elton John, «Rocketman», του 2019.

«Γνωρίζω τον Michael Gracey που το σκηνοθετεί και είναι ιδιοφυΐα», δήλωσε ο Chambers. «Το μόνο πράγμα που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι ότι τα τραγούδια θα ξαναδημιουργηθούν για την ταινία, αυτό το ξέρω στα σίγουρα. Θα φτιάξουν την ταινία με τον ίδιο τρόπο που έκαναν με τη βιογραφία του Elton».

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη ο Gracey δεν αποκάλυψε τίποτα για τον τρόπο που θα απεικονιστεί ο  Williams, εκτός από το ότι θα γίνει «με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο».