Ο Seth Rogen θυμάται να απορρίπτει τη σαηεντολογία του Tom Cruise

o-seth-rogen-thumatai-na-aporriptei-ti-saientologia-tou-tom-cruise
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2021

«Ανησυχούσα πραγματικά ότι δεν ήμουν αρκετά δυνατός για να του πω όχι».

Ο Seth Rogen μίλησε για τη στιγμή που ο Tom Cruise προσπάθησε να του μυήσει στη Σαηεντολογία.

Ο ηθοποιός διηγήθηκε την ιστορία σε μια νέα συνέντευξη με το Good Morning Britain, λέγοντας πώς ο δημοφιλής ηθοποιός τον προσκάλεσε στο σπίτι του πριν από 10 χρόνια για να του δώσει συμβουλές σχετικά με την είσοδό του στην κωμωδία.

«Ήταν σαν μια αργή πώληση», δήλωσε ο Rogen, αναφερόμενος στην προσπάθεια του Cruise να τον μυήσει στη δική του θρησκεία. «Στην αρχή ένιωθα λίγο προσβεβλημένος γιατί σκεφτόμουν:« Δεν είμαι αρκετά καλός για αυτόν; Θέλει πραγματικά να μου μιλήσει για την κωμωδία; Δεν είμαι αρκετά καλός για να δέχομαι συμβουλές από αυτό το άτομο; Αλλά τελικά – ήταν η εποχή που πήγε στην εκπομπή της Oprah και γενικά είχε μια κάπως περίεργη στάση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης - άρχισε να λέει ότι ένιωθε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χειρίζονταν την εικόνα του».

Στη συνέχεια, ο Rogen ισχυρίστηκε ότι ο Cruise είπε ότι τα μέσα ενημέρωσης «είχαν κίνητρα» για να τον κάνουν «να φαίνεται κακός» σε σχέση με τη φαρμακευτική βιομηχανία. «Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον φίλο του Louis Farrakhan, ο οποίος αποτελούσε μια σοκαριστική αποκάλυψη, ότι τον έχουν κάνει επίσης να φαίνεται κακός στα μέσα ενημέρωσης. Είπε ότι όλα αυτά οφείλονται στη Σαηεντολογία, και αν μου δώσεις μια ώρα για να σου εξηγήσω τι είναι η Σαηεντολογία, θα σου αλλάξει το μυαλό. Θα πεις αποκλείεται».

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του εκείνη τη στιγμή, ο Rogen είπε ότι φοβόταν να απορρίψει την πρόταση του Cruise. «Ειλικρινά, δεν είχα τη δύναμη να του πω να μου μιλήσει γι' αυτό, γιατί πραγματικά ανησυχούσα ότι δεν ήμουν αρκετά δυνατός να αντισταθώ στην σαηεντολογία του Tom Cruise γιατί είμαι μεγάλος οπαδός του», εκμυστηρεύτηκε ο Rogen.