Η Lindsay Lohan επιστρέφει με μια χριστουγεννιάτικη ρομαντική comedy του Netflix

i-lindsay-lohan-epistrefei-stin-upokritiki-me-mia-xristougenniatiki-romantiki-comedy-tou-netflix
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2021

Θα υποδυθεί μια πρόσφατα αρραβωνιασμένη, κακομαθημένη κληρονόμο.

Η Lindsay Lohan είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δράση με μια νέα ρομαντική χριστουγεννιάτικη κωμωδία του Netflix.

Η Lohan θα υποδυθεί μια «πρόσφατα αρραβωνιασμένη, κακομαθημένη κληρονόμο ενός ξενοδοχείου», σύμφωνα με πληροφορίες του Variety. Ο χαρακτήρας της φέρεται να παθαίνει αμνησία μετά από ένα ατύχημα σκι και έτσι «βρίσκεται στη φροντίδα ενός όμορφου ιδιοκτήτη καταφυγίου και της νεαρής κόρης του, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα».

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα ονόματα που θα πλαισιώσουν το καστ των ηθοποιών, ούτε και είναι γνωστή η ομάδα παραγωγής της ταινίας. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας παραμένει άγνωστη.

Το Netflix έχει κυκλοφορήσει κάποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου των «Jingle Jangle», «A Christmas Prince», «The Christmas Chronicles» και «Christmas on the Square».

Η τελευταία κινηματογραφική απόπειρα της Lohan ήταν το 2019 στο «Among the Shadows», ενώ στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες της Disney όπως οι «Herbie: Fully Loaded», «Freaky Friday» και «Confessions of a Teenage Drama Queen», ενώ το 2018 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία το πρώτο της single με τίτλο «Back To Me». Εκείνη την εποχή η τραγουδίστρια και η ηθοποιός είχε πει ότι το τραγούδι έχει να κάνει με την «ανακάλυψη και την αποδοχή του εαυτού μας, απομακρύνοντας τον θόρυβο, προχωρώντας μπροστά και αφήνοντας το παρελθόν να φύγει».