Ο Zack Snyder θέλει να φτιάξει ένα γυναικείο «The Wrestler» με την Amy Adams

o-zack-snyder-thelei-na-ftiaksei-ena-gunaikeio-the-wrestler-me-tin-amy-adams
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Zack Snyder αποκάλυψε ότι έβαλε την Amy Adams να πρωταγωνιστήσει στο remake του «The Wrestler» του Darren Aronofsky.

Ο σκηνοθέτης του «Army of the Dead», ο οποίος σκηνοθέτησε την Adams ως Lois Lane στο «Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice» και το «Justice League», είπε ότι συζήτησε με την ηθοποιό την ιδέα του στο σετ και ότι εκείνη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.

«Είναι ένα είδος μιας γυναικείας εκδοχής του Wrestler, για μια νοικοκυρά που τυχαίνει να έχει ένα αρκετά καλό σώμα και αρχίζει να κάνει διαγωνισμούς bodybuilding, ενώ στη συνέχεια πέφτει στην παγίδα των στεροειδών και των ορμονών», εξήγησε ο Snyder σε μια συνέντευξη με το The Telegraph.

Συνέχισε: «Γίνεται διαγωνισμός μεταξύ φυσικής κατάστασης και οικογένειας και χάνει την οικογένειά της επειδή ξοδεύει όλα τα χρήματά της σε συμπληρώματα διατροφής, φάρμακα και εκπαιδευτές και όλα αυτά που αφορούν αυτόν τον τρόπο ζωής».

Ο Snyder είπε ότι έχει επιλέξει την Adams ειδικά γι΄ αυτό τον ρόλο, «γιατί το να κάνει κανείς προπόνηση για να φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, επομένως χρειαζόμαστε κάποια σαν την Amy που έχει τα κότσια για να το κάνει».

Ακόμη, ο Zack Snyder αποκάλυψε τις εκπληκτικές προκλήσεις που θα ήθελε να αντιμετωπίσει κάποια μέρα ως σκηνοθέτης.

«Η εκτίμηση στην ανθρώπινη μορφή είναι κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει», είπε. «Πάντα ήθελα να φτιάξω μια θρησκευτική και μια πορνογραφική ταινία, αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω. Ίσως κάποια μέρα να καταφέρω να συνδυάσω και τα δύο…».