Τα Marvlel Studios δημοσίευσαν το τρέιλερ των «Eternals»

ta-marvlel-studios-dimosieusan-to-treiler-ton-eternals
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2021

Έχουμε την πρώτη πραγματική εικόνα από την επερχόμενη ταινία της Marvel, «Eternals», χάρη σε ένα νέο teaser που μόλις κυκλοφόρισε.

Η ταινία έχει ως πρωταγωνιστές μια ομάδα αθάνατων υπερηρώων με υπερδυνάμεις, που ζουν κρυφά ανάμεσά στους ανθρώπους στη Γη και είναι αναγκασμένοι να κάνουν μια αρχαία μάχη με μια φυλή γνωστή ως Deviants.

Το  teaser της ταινίας ξεκινά με έναν φαινομενικά αρχαίο παράκτιο πολιτισμό, τον οποίο επισκέπτεται ένα μαύρο διαστημόπλοιο.

«Τους βοηθήσαμε να κάνουν πρόοδο. Τους έχουμε δει να πετυχαίνουν θαύματα. Με τα χρόνια, δεν έχουμε παρέμβει ποτέ. Μέχρι τώρα....», λέει η φωνή της Salma Hayek

Το teaser εμφανίζει σκηνές από τα υπερδύναμα όντα κατά τη διάρκεια των αιώνων. Πρωταγωνιστές είναι οι Angelina Jolie που υποδύεται τη Thena, η Salma Hayek που υποδύεται την Ajak, ο Barry Keoghan τον Druig, η Gemma Chan τη Sersi, ο Ma Dong-seok τον Gilgamesh, ο Brian Tyree Henry τον Phastos και η Lauren Ridloff τη Mikari. Το τρέιλερ κλείνει με τους υπερήρωες συγκεντρωμένους, έτοιμους να πραγματοποιήσουν έναν αγώνα αντιμετωπίζοντας έναν αόρατο εχθρό.

Για τους οπαδούς του Game of Thrones, ο Kit Harrington εμφανίζεται επίσης ως Black Knight, ο οποίος δεν είναι αιώνιος, αλλά ήταν εκδικητής στις σελίδες των Marvel Comics.

Υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της νικήτριας Όσκαρ και σκηνοθέτη του πολυβραβευμένου «Nomadland» Chloé Zhao, Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.