Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Tomorrow War»

molis-kukloforise-to-treiler-apo-to-tomorrow-war
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το blockbuster sci-fi «The Tomorrow War», που έκανε το ντεμπούτο του στις 2 Ιουλίου και πρωταγωνιστεί ο Chris Pratt ως Dan Forester, ένας δάσκαλος γυμνασίου (και στρατιωτικός κτηνίατρος) που προσλήφθηκε από μια ομάδα ταξιδιωτών στον χρόνο, για να λάβει μέρος σε έναν πόλεμο, 30 χρόνια στο μέλλον.

«Προσπαθούσα να σώσω την κόρη μου», λέει ο Pratt στο τρέιλερ. «Αν πρέπει να σώσω τον κόσμο για να την σώσω, τότε θα το κάνω.»

Στην ταινία, ένα εξωγήινο είδος απειλεί τη ζωή στη Γη, και η μόνη ελπίδα για επιβίωση είναι οι στρατιώτες και οι πολίτες από το παρόν να ταξιδέψουν μέχρι το έτος 2051 και να βοηθήσουν να σώσουν τον πλανήτη. Ο Νταν συνεργάζεται με τον πατέρα του, τον οποίο έπαιξε ο JK Simmons, και μία λαμπρή επιστήμονα, που ενσαρκώθηκε από την Yvonne Strahovski , για να ξαναγράψει τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Στο τρέιλερ, στρατιώτες από το μέλλον διακόπτουν έναν τηλεοπτικό αγώνα ποδοσφαίρου για την συγκέντρωση μαχητών.

«Σε 11 μήνες, όλα τα ανθρώπινα όντα στο μέλλον θα αφανιστούν από προσώπου Γης, εκτός κι αν μας βοηθήσετε», επικαλείται μία υπολοχαγός, που υποδύεται από την Jasmine Mathews.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Amazon ξόδεψε 200 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα διανομής της ταινίας, την οποία παράγει η Skydance Media

Σε σενάριο του Zach Dean και σε σκηνοθεσία του Chris McKay, η ταινία περιλαμβάνει επίσης τους Edwin Hodge, Sam Richardson, Betty Gilpin, Mary Lynn Rajskub και Ryan Kiera Armstrong.

Οι Pratt, Rob Cowan, Bradley J. Fischer και Brian Oliver είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Jules Daly, David Ellison, Dana Goldberg, David S. Goyer, Don Granger και Adam Kolbrenner.