Matthew McConaughey: «Αφού γνώρισα τη γυναίκα μου, σταμάτησα τις ρομαντικές κομεντί»

matthew-mcconaughey
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Matthew McConaughey μιλάει για την απόφασή του να εγκαταλείψει τις ρομαντικές κομεντί.

Σε μια συνέντευξη με το AARP, ο 51χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στη στιγμή που αποφάσισε να σταματήσει να κάνει ταινίες όπως το «The Wedding Planner» του 2001, το «How to Lose a Guy in 10 Days» του 2003 και το «Failure to Launch» του 2006 σε μια προσπάθεια επιδίωξης πιο σοβαρών, δραματικών ρόλων.

«Θυμάμαι να λέω, ας αφήσω τα χρήματα, θα πάω για την εμπειρία. Ήμουν ο τύπος rom-com (romantic comedy). Μου άρεσε να κάνω τέτοιες ταινίες και πλήρωναν καλά. Είχα μια επιτυχημένη ζωή ως ηθοποιός. Αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο σε αυτές τις ταινίες, που δεν έχει να κάνει τόσο με την ερμηνεία, όπως γίνεται σε πιο δραματικούς ρόλους... και ήθελα να κάνω μια δουλειά που να αντικατοπτρίζει την ζωτικότητά μου».

Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι τα πράγματα που άλλαζαν στην προσωπική του ζωή του ενέπνευσαν την επιθυμία για διαφορετικούς ρόλους. «Συνάντησα τον έρωτα της ζωής μου, τη σύζυγό μου Camila, με την οποία περιμέναμε το πρώτο μας μωρό». Ο McConaughey παντρεύτηκε το 2012 με την Camila Alves και πλέον έχουν τρία παιδιά.

Όλοι του έλεγαν ότι είχε χάσει το μυαλό του στο άκουσμα της αλλαγής των προτιμήσεων του στους νέους ρόλους, όμως η σύζυγός του του στάθηκε περισσότερο από τον καθένα, ακόμη και αν γνώριζε ότι ίσως χρειαστεί χρόνος για το Χόλιγουντ. Έτσι άρχισε ο McConaughey να απορρίπτει κάθε σενάριο rom-com που έφτανε στοn δρόμο του, ακόμη και αν η πληρωμή ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.