Ο Mr Big επιστρέφει στο revival του «Sex and the City»

o-mr-big-epistrefei-sto-revival-tou-sex-and-the-city
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Chris Noth επιστρέφει στο σίκουελ της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City».

Ο Noth, που υποδύθηκε τον Mr. Big, την μεγαλύτερη αγάπη και τον τελικό σύζυγο της Carrie Bradshaw, που υποδύεται η Sarah Jessica Parker, κρατούσε μυστική τη συμμετοχή του στην επερχόμενη εκπομπή του HBO Max. Ωστόσο, όταν ένας θαυμαστής έγραφε στο Instagram κάνοντας αναφορές για τη σειρά, ο Noth απάντησε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι, «Όλα αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων για θέματα που βρίσκονται ακόμη στα σκαριά».

Ο δημιουργός του σόου, Michael Patrick King, είπε σε μια δήλωσή του ότι είναι ενθουσιασμένος που συνεργάζεται ξανά με τον Chris. «Πως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα κεφάλαιο της ιστορίας του Sex And The City, χωρίς τον Mr. Big».

Αν και οι τρεις πρωταγωνίστριες, Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis επιστρέφουν για το remake της σειράς, η ηθοποιός Kim Cattrall, που υποδύεται τη Samantha Jones δεν θα συμμετέχει. Με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το HBO Max, το σίκουελ των 10 επεισοδίων θα ακολουθήσει τις τρεις φίλες «καθώς ταξιδεύουν από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους έως την ακόμη πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50».