Ο Ryan Reynolds μιλάει για τη χρόνια μάχη του με το άγχος

westwoodca-august12011actorryanreynoldsarrivingfor
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Ryan Reynolds εξομολογήθηκε την μάχη του με το χρόνιο άγχος, μέσω ενός post του για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία.

Φτάνοντας ο Μάιος στο τέλος του, o ηθοποιός του «Deadpool», απευθύνθηκε στο κοινό του Instagram, δημοσιεύοντας ένα post στο οποίο έγραψε:

«Ένας από τους λόγους που το δημοσιεύω τόσο αργά είναι ότι υπερπρογραμματίζω τον εαυτό μου και είναι σημαντικό για μένα τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Και ένας από τους λόγους που υπερπρογραμματίζω τον εαυτό μου είναι η χρόνια μάχη μου με το άγχος. Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι όσοι είναι σαν εμένα, που προγραμματίζουν το κάθε τι, που υπεραναλύουν τα πάντα, που δουλεύουν πολλές ώρες, που ανησυχούν με το παραμικρό, θέλω να τους πω ότι δεν είναι μόνοι τους».

«Δεν μιλάμε συχνά για την ψυχική υγεία και δεν κάνουμε αρκετά για να ενθαρρύνουμε τον διάλογο γύρv από αυτό το ζήτημα», συνέχισε ο 44χρονος ηθοποιός. «Όμως με τη δημοσίευση αυτή, σκέφτομαι ότι καλύτερα αργά, παρά ποτέ».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ryan Reynolds αναφέρεται στο άγχος. Παλαιότερα, μιλώντας στο GQ, τον Νοέμβρη του 2016, αναφέρθηκε στον ψυχικό του φόβο κατά τη μαγνητοσκόπηση της πρώτης ταινίας «Deadpool». «Δεν σταμάτησα ποτέ. Όταν τελείωσε, είχα έναν ελαφρύ νευρικό κλονισμό» εξήγησε τότε. «Επισκέφτηκα έναν γιατρό γιατί ένιωθα ότι έπασχα από νευρολογικό πρόβλημα ή κάτι τέτοιο. Και όλοι οι γιατροί που επισκεπτόμουν, μου έλεγαν ότι έχω άγχος».

Τον Μάιο του 2018, περίπου την εποχή της προώθησης του «Deadpool 2», ο Reynolds αστειεύτηκε στους «New York Times» ότι σχεδίαζε να κάνει συνεντεύξεις ενώ βρισκόταν σε μια κατάσταση καταπολέμησης του άγχους του, αποκαλώντας τον «έναν εξαιρετικό μηχανισμό αυτοάμυνας».