Ο David Schwimmer αποκαλύπτει πως ήταν να συνεργάζεται με τον Marcel στα «Φιλαράκια»

o-david-schwimmer-apokaluptei-pos-itan-na-sunergazetai-me-ton-marcel-sta-filarakia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΜΑΙΟΥ 2021

«Η μαϊμού δεν έκανε τη δουλειά της σωστά.»

Ο πρωταγωνιστής από τα «Φιλαράκια» David Schwimmer αποκάλυψε πώς ήταν η εμπειρία του να συνεργάζεται με τον Marcel, τη μαϊμού που συμμετέχει σε κάποια επεισόδια του σόου.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου reunion της δημοφιλούς σειράς, «Friends:  The Reunion», ο Schwimmer περιέγραψε λεπτομερώς μια λίστα με διάφορες λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τον Marcel. Σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονταν λεπτομέρειες για τις περιπτώσεις που ο πίθηκος έχανε τα συνθήματα και έτρωγε ζωντανά προνύμφες ενώ καθόταν στον ώμο του Schwimmer.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είπε: «Αυτό είναι το πρόβλημά μου: Ο πίθηκος, προφανώς, ήταν εκπαιδευμένος. Έπρεπε να καταλάβει το σημάδι του και να κάνει ό,τι επρεπε την κατάλληλη στιγμή. Αυτό που αναπόφευκτα συνέβαινε ήταν ότι όλοι θα είχαμε κομμάτια σε συγκεκριμένο χρονικό όριο, και ο πίθηκος τα έκανε μαντάρα, οπότε δεν έκανε τη δουλειά του σωστά. Έτσι έπρεπε να γυρίσουμε τις σκηνές ξανά και ξανά, γιατί ο πίθηκος δεν τα έκανε σωστά».

Ο Marcel, που ήταν της οικογένειας των καπουτσίνων και ονομάζεται Κάτι, πήγε να ζήσει σε έναν ζωολογικό κήπο πριν γίνει τεράστιο αστέρι μιας ταινίας, εμφανιζόμενος σε μια εκπομπή με τον Ζαν-Κλοντ Βαν Ντάμ.

Ο Schwimmer συνέχισε επίσης να αποκαλύπτει ότι ο εκπαιδευτής συνήθιζε να δίνει ως τροφή στον Marcel ζωντανές προνύμφες κατά τη διάρκεια σκηνών που καθόταν στον ώμο του. Στη συνέχεια ο Μάρσελ έτριβε τα χέρια του στα μαλλιά του Schwimmer...