Ο Cillian Murphy θυμάται την ακρόαση για τον ρόλο του Batman το 2003

o-cillian-murphy-thumatai-tin-akroasi-gia-ton-rolo-tou-batman-to-2003
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΜΑΙΟΥ 2021

«Ποτέ μα ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου ως τον χαρακτήρα Bruce Wayne.»

Το 2003, ο Murphy ήταν από τους υποψήφιους για να παίξει τον Batman / Bruce Wayne στην τριλογία του Dark Knight του Christopher Nolan. Ο ρόλος πήγε τελικά στον Christian Bale, ενώ ο Murphy ανέλαβε τον ρόλο του κακοποιού Scarecrow.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter σε μια νέα συνέντευξη, στην οποία ο Murphy συζήτησε επίσης για τα «A Quite Place Part II», «Peaky Blinders» και πολλά άλλα, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι έδωσε μια στενή μάχη για τον ρόλο. «Δεν πιστεύω ότι βρισκόμουν τόσο κοντά σε αυτόν τον ρόλο», είπε. «Ο μόνος ηθοποιός που ήταν σωστός για εκείνο τον ρόλο εκείνη την εποχή, κατά την εκτίμησή μου, ήταν ο Christian Bale, και του ταίριαζε απόλυτα».

«Έτσι, για μένα, ήταν απλώς μια εμπειρία, και στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι άλλο. Μετατράπηκε σε αυτόν τον χαρακτήρα, τον Scarecrow, και σε εσωτερική σχέση εργασίας με τον Chris. Γι 'αυτό σκέφτομαι με πάρα πολλή στοργή εκείνη την εποχή, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ως Bruce Wayne».

Ο Murphy επαίνεσε επίσης τον δημιουργό των Peaky Blinders, Steven Knight ως «έναν από τους μεγαλύτερους συγγραφείς που εργάζονται σήμερα», προσθέτοντας: «Μέχρι να ολοκληρώσουμε αυτή τη σειρά, θα έχει γράψει 36 ώρες τηλεόρασης και δεν ξέρω αν κανένας άλλος το έχει κάνει σε αυτή τη νέα εποχή της τηλεόρασης».