«Luis Miguel»: Ανανεώθηκε η τρίτη σεζόν της βιογραφικής σειράς του Netflix

luis-miguel-ananeothike-i-triti-sezon-tis-biografikis-seiras-tou-netflix-triti-sezon-tis-biografikis-seiras-tou-netflix
ΤΡΙΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Πριν από το φινάλε της 2ης σεζόν, το «Luis Miguel: La Serie» ανακοινώνει ότι θα συνεχιστεί μια τρίτη και τελευταία σεζόν στο Netflix.

Η μουσική βιογραφική σειρά, σε παραγωγή των MGM και Gato Grande Productions, μια κοινοπραξία μεταξύ της MGM και των μεξικανών επιχειρηματιών Miguel Alemán Magnani και Antonio Cue, θεωρείται ως η μόνη επίσημα εξουσιοδοτημένη σειρά για την εξαιρετικά ιδιωτική ζωή του διευνούς φήμης λατίνου καλλιτέχνη.

Στη 2η σεζόν, επιστρέφει με τον Diego Boneta στον πρωταγωνιστηκό ρόλο ως ο βραβευμένος με Grammy και Latin Grammy, μεξικανός τραγουδιστής από το Puerto Ricο, Luis Miguel. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης τη Macarena Achaga ως κόρη του «Luismi» Michelle Salas, τον Fernando Guallar ως Mauricio Ambrosi, τον  Pablo Cruz Guerrero ως Patricio Robles, τον Juan Ignacio Cane ως José Pérez, την Teresa Ruiz ως Azucena, τη Valery Sais ως νεαρή Michelle και τον Axel Llunas ως τον μικρότερο αδερφός της.

Η σειρά διερευνά στενά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Luis Miguel για να ισορροπήσει την οικογενειακή με την επαγγελματική του ζωή και την εικόνα του ως δημόσιο πρόσωπο, από την αρχή της ακμάζουσας καριέρας του ως παιδικό αστέρι μέχρι τα πρώτα χρόνια της επιτυχίας του ως ενήλικας.

Τη σκηνοθεσία της δεύτερης σεζόν του «Luis Miguel: La Serie» ανέλαβαν οι Humberto Hinojosa και Adrian Grunberg, ενώ την επιμέλεια του σεναρίου έχουν αναλάβει οι Daniel Krauze, Ana Sofia Clerici, Anton Goenechea, Diego Ayala, Karin Valecillos και Paulina Barros.

Λεπτομέρειες σχετικά με το καστ της 3ης σεζόν, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.