Ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones», Sean Bean, δεν γνωρίζει πως τελείωσε η σειρά

o-protagonistis-tou-game-of-thrones-sean-bean-den-gnorizei-pos-teleiose-i-seira-seira
ΤΡΙΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς, Sean Bean, παραδέχεται ότι από τότε που ο χαρακτήρας του στη σειρά «Game of Thrones» σκοτώθηκε, δεν την έχει παρακολουθήσει.

Ο Bean υποδύθηκε τον πατριάρχη Ned Stark στην επιτυχημένη εκπομπή του HBO, εμφανιζόμενος στην πρώτη σεζόν της σειράς, η οποία προβλήθηκε το 2011.

Το φινάλε του σόου που πραγματοποιήθηκε το 2019, έλαβε ανάμεικτες κριτικές, αλλά ο Bean παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ένα από τα πολλά εκατομμύρια των θεατών που παρακολούθησαν το σόου κατά την ολοκλήρωσή του. Σε μια νέα συνέντευξη με τους The Times, ο Bean ρωτήθηκε αν η απόφαση του Starks να αποσυρθεί από το υπόλοιπο Westeros μπορεί να θεωρηθεί παρόμοια με το Brexit.

«Όχι. Τι συνέβη;», απάντησε ο Bean. Ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να του πει περισσότερες λεπτομέρειες σε περίπτωση που ο Bean ήθελε να τελικά να παρακολουθήσει τη σειρά. Παρ΄ όλα αυτά ο Bean απάντησε αστειευόμενος ότι «θα το έχω ξεχάσει μέχρι τότε, συνεχίστε».

Όσον αφορά τα μελλοντικά έργα που σχετίζονται με το Game of Thrones, το HBO κυκλοφόρησε πρόσφατα μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σειρά του prequel «House Of The Dragon». Χρονικά τοποθετείται 300 χρόνια πριν από το χρονοδιάγραμμα του  Game of Thrones. Όμως το «House of the Dragon» ακολουθεί το «House Targaryen» και βασίζεται στο μυθιστόρημα του συγγραφέα George RR Martin, «Fire & Blood», που δημοσιεύθηκε το 2018.